Helt slut!

Oj vilken häktisk dag det vart! Började kl 10.00 @Espresso House. Meningen jag skulle jobba till 4, men fick jobba till lite över 6. Har vart riktigt kul första dag, va lite borta med kassa i början men sen börja jag komma in i det :) Så hoppas det bara blir bättre å bättre ;) Imon är det dags för lite brarista kurs, så snart kan jag även börja langa fram lite Espresso mm. Men kl 19.00 (7 med andra ord) var det dags att sparka igång korpen. Så blev stressigt hem från jobbet, käka lite musli sen dra iväg på match. Va taggad med mina nya shoes och tror hela laget var lite övertaggat :O 

Matchen börjar på bästa sätt med mål nästan direkt. Tyvärr så gick det nog lite för lätt i början och tillslut låg vi under med 3-1 ;O Fan va dåligt måste jag säga, jag va helt borta på ett lr två å sen vet jag inte vad vi gjorde. Aja skit känns det just nu! I andra jobba vi på, hade nån stolpe, volley utanför, nån räddning från deras målis. Men den ville ju bara inte in i nät! När det är 1,5 min kvar av matchen sätter vi äntligen 3-2 och vi kämpar på för att reducera! Får målkanns men blir nerdragna i straffområdet, domaren ska precis blåsa men väljer sen att stoppa tillbaka den i fickan! Ååååå gud va jag blev förbannat, kan nog inte beskriva mina innersta känslor vid detta tillfälle! Hade sjukt svårt att hålla tillbaka mina ord och därför drog jag på mig en onödig utvisning när vi hade anfall, ursäkta mig! (A) Nej inte bra från mig men gud va arg jag blev. Aja shit happens, känns som det bara händer shit för Top Notch nu. Not good!

Pallar inte skriva mer nu, börjar bara tänka på matchen och blir på dåligt humör. Därför säger vi godnatt och puss å kram! <3


Slutet på nåt, början på nåt annat! ;)

Sista dagen jag va vikarie var idag. Haft sjukt kul med alla elever jag träffat. Har ju som sagt hänt en hel del under denna perioden. Både roliga å lite mindre roliga saker ;) Men i det hela stora så har tiden som vikarie vart sjukt kul å lärorikt :) Har vart sexiolog, professor i mattematik, nörd i NO å även en hård Svenskalärare ;) Har testat i stort sett allt!

Nu när detta är slut så är det dags att starta nånting nytt, allting kul med nya utmaningar ;) Nåt fräscht! Har ju tjatat om att jag ska börja på Ehouse och imon är det äntligen dags för moi att inta kaffemaskinerna :) Mjölk kommer spinnas, kaffe kmr leveras och marshmallows kommer doppas ;)

Kmr som sagt bli trevligt med lite ändring i vardan. Gymmet idag blev aldrig av, har visa som är LITE segare än vad jag är, säger inga namn men..... Jerry kan ju alltid rappa på saker lite mer ;) Nej nu ska vi inte va såna, en vilodag kan ju behövas så får jag kötta på imon istället ;) Är ju korpmatch imon, vinner vi inte då så vet jag inte vad jag gör, kmr antagligen börja storlipa lr nåt!

Men nu ska jag kolla film, The Backup Plan heter den. Får se om det är nåt å ha ;) 

Pusss <3 

 


Aldrig mer!

Helvete vilken dag man haft, kvällen igår va jäklig skoj och allting slank ner lite för lätt ;) Jag å Axel körde lite battles, där vi tog hem segrarna utan nemas problemas ;) Tillslut så låg man iaf i sin efterlängtade säng :)

När man öppna ögonen idag trodde jag att fågeln utanför fönstret stått och hackad inne i mitt huvudet samtidigt som jag käkat nåt konstigt. Satan va dåligt man kan må sådär dagen efter. Frukosten severades runt 5 idag och då hade man fått upp gårdagens dricka, mat och annat från magen, inte bara en gång utan två ;O

Sitter här å kl står på 22.01 och huvudet känns inte helt rätt än, så kmr förhoppningsviss imon ;)

Kollar på BB nu, så får slå igen detta för idag! Bild på moi å Axel i battlarnas kamp, finns nog lite värre bilder efter det men denna får komma upp idag ;)

<3


Fashion Show ;)

Staden var målet för dagen, dags att se Varbergs STORA modevisning ;) Startskottet för sommaren, nya sommarkläder visades upp! Mitt gullefjun gick för butiken Vila Clothes tillsammans med Erika och två andra. Bäst måste jag ju säga ;) Kan även säga att det stället där jag provjobbade för några dagar sen, har gett mig jobb. Sjukt glad! :D Stället jag ska stå och visa upp mig på är Espresso House, ska gå en kurs som barista i veckan så det är vad jag kmr hålla på med nu! Riktigt taggad för det! :D Vill ni ha Varbergs godaste kaffe så kom tll EHouse där inte mindre än bloggarn och underklassarn kmr leverara dessa koffeinfyllda himmelska drycker!

Ikväll ska man ut till bonnahållan för att förtära jordens helvetes dricka. 18 årsfest är det som gäller och känns som det kan bli en bra kväll med mkt dompa ;O

Juste är ju Champions League final ikväll, Barca vs United. Vet faktiskt inte riktigt vem jag håller på då det är båda mina favvolag i final. Det laget som vinner får det bli ;)

Men nu avrundar vi här med lite bilder från Vårens heta Fashion Show!

Peace, love and Moët <3




Matcha stället ;)

Vart ute på landet idag, luktade bra :) Kollade på film alla 4 lektioner, bla Avatar. Såg den 3 lektioner där alla va samma del på Avatar, så kan dom blåas språk helt jävla utantill nu ;O Nej men man ser faktiskt hur bra filmen är, grym! Sen fick jag köpt mig lite nya linser, gått runt med mina nu i nästan 2 månader, ska ha dom i en månad ;O Så lite sletna ;) Fick köpt mig ett par nya shoes till korpen, riktigt fräsiga! Lila färg som matchar dom nya tisherna :)

Imon är det time för partaj, min sockertopp ska även gå modevisning på torget, kl 11.15 och 13.00. Be There ;)

Bilder på dom nya skorna, stolt fotograf, min alldeles egna gosigos! ;) Faktiskt hon som tar å redigerar nästan alla bilder jag har på bloggen (A) Så skäms på mig ;)

Men ja bilder på shoesen ;) <3

Nike Mercurial - Lila färg från Intersport

 


Kris!

Igår spelade vi ju som sagt korpmatch mot Iliret. Måste faktiskt säga dom lever upp till namnet, lirade bra! Men gud så dåliga vi var första halvlek, riktigt jävla pinsamt! Hade fixat trycket till tröjorna och jävlar va söta vi är ;) Men icke ska det spela nån roll ;O Backarna var inne på brandstationen, forward var inne i skogen å mittarna var jaa... inte där dom skulle. Alla var helt enkelt kvar på oscars i helgen. Drömde om hur vaskningen gick, vilka brudar var det som såg det? Var det några som la märke till min shootbricka jag bar runt på hela kvällen. Skumpan jag beställde, såg nån det var insmugglad pomac!!? ;O Detta var det som cirkulerade i våra stackars huvuden denna kära afton!

Matchen slutade 5-0 rätt upp där det känns som värst! Krismöte är på G. Egentligen med detta laget vi har, våra nya matchtröjor, liret vi har i dom flesta matcher borde vi ligga i top. Men gud så svårt det är ibland!

Pallar inte skriva mer om matchen, alla fattar att det gick åt pipsvängen, är korpen men skäms faktiskt när jag tänker på hur illa det vart. Måste visa vår riktiga Top Notchsida!

Lite bilder från matchen <3 Alla kom tyvärr inte med, har fler sötnosar i laget men dom var lite dåliga på att visa sig i kameran ;)

Vårt fina tryck får börja bildspelet och sista bilden säger ganska mkt hur illa det är att förlora! Krismöte nästa och bröder, vi always stay togheter!



Motherlover ;)

Dagen kunde inte vart bättre, vart med Buas nior på friluftsdag :) Sjukt gott. Suttit vid en äng å prickat av när folk springer i mål ;) Inte helt fel dag. Har vart hemma nån timme så blir gymmet snart, sista passet denna veckan, pumpa armar! Ska bli asskönt! :D Korpmatchen igår gick helt åt fel håll. Skriver mer om den sen då jag lägger upp lite fina bilder ;)

Nu blir det istället en dänga med Lonely Island och Justin Timberlake. Den är nog nåt år old så många har kanske hört den, andra inte ;)

Så lyssna på texten, riktigt bra text och skön låt ;)

Lonely Island feat Justin Timberlake - Motherlover

Enjoy <3


Ladies and gentlemen, mina damer och herrar, Jonas i afton!

Hoj! Anton tycker jag jag inte ska bli så upprörd, arg, sur på matchen som pågick idag under 18 snåret. Men du anton, en sak ska du ha klart för dig det är bara förnamnet, om man ens vågar gå in på efternamnet här alltså... löjligt att man är sån dålig förlorare, mer om det senare!

Vad har hänt sen jag skrev sist? Man har ju gjort lite dittan och dattan, lite jobb här, lite jobb där!

Torsdagskaos:

Bodegan öppnade ju i torsdags, så tänkte varför inte gå dit och ta en öl? Inte det mest logiska som gick i mina tankar när jag tänkte så...
Det började med att man jobbade till 17.00 för att senare åka på en liten förfest hos Tim Berndtsson. Redan där fattade jag att allt skulle gå åt fel håll än vad som hade vad planerats tidigare under dagen. Då står det 3 vodka flaskor på bordet, oh gud va med mig denna kväll. Tänkte självklart att jag skulle ta det lite lugnt, för det var ju bara torsdag, men icke. Klockan 01.00 stängde Bodegan sitt gap, och självklart kommer dom på ideen att efterfest skulle ingå denna kvällen.. bra man är hemma 03.15, lägger sig 03.45, perioden mellan har jag inte en aning vad jag sysslade med, men mack-kanter låg på golvet..
Jag vaknar upp dagen efter kl 7 och mår jääääääättte dåligt. Och jag som tänkte gud skulle vara med mig. Tack.


Har kollat in Hallén's blogg lite.. haha vilka stjärnor. Doddeboy & Maiseadam, check it out! Kan inte ni hjälpa mig med ett cooltnamn???? Maisejonas blir för orginellt i er värld, så mycket som är så maise.


AYIA-NAPA 11:

Snart dags för pojkar&flickor födda -92 att åka till Ayia Napa. Spänningen man hade i klassrummet innan resan var olidlig. Kan tänka mig hur det måste vara för er..
Många frågor som obesvarade innan resan liksom? Vem kommer få ligga först? Vilken tjej kommer börja gråta för hon inte klarar av det mer? Vem kommer ha ångest dagen efter när han märker att är på ett annat hotell, väldigt långt bort!
Vem ska ligga klasskompisen, så det blir sådär jobbigt att träffas på studenten sen? Mycket obesvarat som sagt. Men inom tid kommer varje svar komma fram. Ge det sin tid!


KORPEN MATCH:

Ja vi spelade ju match idag.. hade ju skapat event för att få se så mycket folk som möjligt komma. Lyckades få dit en hel skara faktiskt! Själva matchen kommer bara bli tråkigt att gå in på, men i helhet då.. vi förlora.. 5-0.. Vi får dra ihop ett jävla krismöte Top Notch FC.

Trodde tröjjorna som vi fixat skulle öka prestationsförmågan på plan. Tur vi springer snyggt i alla fall, och att dom är snygga.  Och vem håller inte med om att man spelar bättre då. I alla fall det flesta. Förutom David Hörnfalk.
SOm vanligt kom David och hämta mig med sin fina BMW.. vi kommer till matchen han kliver ur dörren, med gula sockar... som han haft i 3 säsonger nu.. en ompumpad boll som han alltid leverar med inför matchstart!
Vet inte om det finns bilder på matchen (Emilia?)

KRISMÖTET EFTER MATCH:


Haha det har gått för långt om vi ska införa krismöte efter en korpenmatch, men jo jag måste. Måste få ut mina känslor!
Hannes Persson tycker nog vi ska införa mer lagfester (skräll..) Men han har en tanke där. Dock kanske vi inte ska göra som han gjorde förra matchen, när han hade druckit ngra öl innan matchen, som sen visade sig vara 10 st.. och att vi mötte IK Bosna gjorde inte situationen bättre heller. Tacka gud för vi inte vann, det hade blivit farligt då.



"Nej så att eh..." om man skulle avsluta denna onsdagskväll. Tack för jag får blogga Victor, 300 läsare senast, räcker ju!

Varje gång man åstadkommer något skaffar man sig en fiende. Man måste förbli medelmåttig för att vara populär! Victor, min medelmåtta!


lol



Din vänn när allt känns jobbigt

Jonas

Lilllördag, Jon ass kör sin thing! ;)

Dags för lite gästblogg igen, Alvar do what he can best! Skriver ner sina fina känslor som ingen annan, förutom moi ;) Dags att köra lite evenemang på bloggen, dra igång nåt kul! På onsdagar är det tänkt att Jonas Alvarsson ska köra gästblogg, det är lilllördag, känslorna för helgen är nära och jonas har som alla andra, sommarkänslor. På onsdagar skriver jonas om vad som händer i livet, vad tänker han på, vad gör han, vem sover han med. Allt detta kommer vi få reda på varje onsdag.

Första inlägget ska komma in ikväll, han sitter nu febrilt å skriver ner sina tankar. Om bara några minuter/timmar kmr det läggas upp på bloggen.

Puss på er alla små förväntansfulla människor <3


Ny lins! :)

Dagen har vart ganska vanlig så att säga, jobb ute på landet :) Bland kossor å grisar, passar mig ;O Eftersom jag behöver ett sommarjobb har jag ju vart ute å sökt som alla andra ungdomar :) Så var nere på ett ställe där jag sökt idag å snackade lite småttigt ;) Fick reda på att imon ja då ska jag, få provjobba :) Vill inte säga var än tills det är klart om jag får jobbet ;) Kan alltid hoppas, så imon är jag sjukt taggad för det!

Emilia tog ju sönder kameran i helgen så fick dra förbi Kameraaffären och köpa ett nytt objektiv. Blev ett mycket bättre än det hon hade så nu kmr det bli fläschiga bilder ;) Har inte hunnit ta några idag men får la komma när jag inte har så mkt för mig ;)

Som vanligt drog jag ner till My Place (The Gym) och körde rygg/axlar och avslutade med ett redigt svettigt Corepass, hem göra en smoothie med bär, miniyogi, banan och kesella ;) Jävligt gott! :D

Nu blir det BB! Så puss <3

Bild på objektivet vi köpte (A)

Tamron 18-200mm




Mmmmm!

Precis kommit hem efter en riktigt välförtjänt seger :) Riktigt gott snack gubbbz! Hade igentligen kontroll över hela matchen men ändå så blev det lite pirr i magen i slutet. Dom kvitterade till 3-3 efter vi tagit ledningen med 3-1. Tur för laget så fick vi in ett par sköna pärlor sista minuterna ;) Slutade tillslut nånting 7 kanske 8 - 3 vilket var fan på tiden.! Match på onsdag igen, känns som andra världskriget kmr bryta ;O Men då ska vi ha trycket till våra tröjor så kmr va sjukt sexiga ;) Fint folk spelar bra fotboll ;O

Igår tjockade jag till mig rejält! Sjukt göttigt, med lite mys med frugan samtidigt som jag drog i mig allt det gottiga, riktigt fettisorgie ;O Såg The Town, äntligen, sjukt bra tycker jag! :) Puss på den! <3

Blev Chips, godis och på det fick man kyla ner sig med Ben N Jerrys ;) Äckligt gott :D

<3


Ointressant Helg!

Helgen har inte vart speciellt händelserik om man bortser från fredan då ;) Igår chilla man runt med Jerran under dagen och senare blev det BB med frugan. Hämtade iof några från Stamnared på natten, fan Taxi 24 denna helgen ;O  

Idag har det vart ganska slappt, inte ens satt i mina linser, så bara suttit inne å kollar Desperate Housewives, sjukt bra ;) Funderar på att köpa lite götta å kanske se The Town ikväll, tänkt se den ett jäkla tag nu men inte blivit av :/

Fan missa sista träningspasset denna veckan, första gången jag missar ett på riktigt länge. Känner redan armarna börjar bli mindre :O Inte för dom vart särkilt stora men ändå. Så imon är jag redigt taggad för att svetta av mig, blir iaf korpmatch sen kanske gymmet ;)

Aja Hejdå, mycket kärlek till folket <3

Såg en bild på mig å Elin från NRJ i Gbg för några år sen, fan va smäckig man va då ;O


Maggio!

Liseberg blev aktiviteten igår, och Maggio var det ju tänkt man skulle kolla på. Konserten börjar 8 och vi åker från fästningen runt 19.54 ;) Fint folk kmr sent som man brukar säga :O Men klockan 20.29 stod ferrarin parkerad på lisebergs parkering. Vi tänkte va lite klyftiga och dra in andra ingången för hade hört det skulle va lite mindre kö där men väl på plats så va kön en aningens aning lång. Kändes som vi lika gärna kunde vaska dom 80 kr som inträdet kostade å dra hem igen, men efter lite om å men fixa vi självklart "vipingång" ;)

Kom in på liseberg vid 20.44 och fick för oss att dra in på wärdshuset för då skulle vi se Maggio lite bättre ;) Tog en stund för att komma in där, 20 pers ut 1 in så att säga. När vi tillslut fick komma in så hann vi inte mer än att sätta första foten på mattan innan musiken dör och allting är slut :( Bra konsert ;) Blev lite kärlekssnack innan vi tog bilen hem igen.

Inte nog med att jag hade kört runt halva Sverige när jag kommit hem, då ringer mobilen och frugan å hennes bitches behövde skjuts från Halmstad. Toffel som jag är tveka jag inte en sekund utan drog ner direkt. Sängen fick äntligen besökas och idag får vi se whats happens ;)

Min kära bror jobbade hela kvällen igår så får hylla han med en fin bild!
Mycket kärlek till min käre Hipsterbroo! <3


Folie Douce

Oj herregud! Såg denna spellistan på fäjan å får ju bara sån jävla gåshud när jag hör vissa av låtarna! Lite minnen från Valdi föra året! Kanske kmr till såsen i sommar, hade vart bland det grymmaste varbergsborna kmr va med om på länge! Men lyssna på denna, Cover låtarna är helt ok men deras egna är ju bäst, helt grymt! <3

Kely Starlight, Live la folie douce by pierrebath

Stolt pojkvänn (A)

Vakna upp för nån timme sen, känner faktiskt av att dimman besöktes igår. Bodegan var ingången och dimman låg tät innanför grindarna ;) Folkmassan var trevligt och hade själv en good time :) Började tillsammans med mina trogna vapenbröder där groggen snabbt försvann ner mot kissblåsan. Mitt kära fruntimmer låg hemma och vaktade kuddarna åt mig medan hennes käre riddare var ute i kriget och kämpade tillsammans med sina trogna mannar ;O Solen hade gått ner för längesen och soluppgången var nära då jag tillslut föll i denna strid :)

Jaja kvällen var iaf redigt trevligt :) Men min kära Gosigos har gjort en egen låt, är till hennes systers barn. Skulle spelat den på hans namngivning men hon var sjuk så blev aldrig av. Så nu har hon spelat in den i skolan. Tycker den är riktigt bra :) Stolt måste jag säga ;) Så slänger upp den på bloggen. Kom ihåg var ni lyssna på den första gången när hon blir nya Carola ;)

Pussss på oss! <3


Give It ;)

Vaskade gymmet så drar till förfest istället, blir bodegan ikväll! :) Hinner inte skriva mer för jaaa... kmr typ 2 timmar sent till allt så hejsan svejsan! :)

Give It! ;)

<3


Segway ;)

Sitter å är lite småförkyld :/ Inte kul när vädret ser ut att börja bli ganska skönt :( Thats Life. Kollar Justin Bieber filmen just nu ;O Haha! :D Satan va sjuk han är igentligen! 16 bast å redan typ kändast i världens. Aja vilken kille som helst hade ju vart avundsjuk på deee! Så istället för att glida runt på nån slappt Segway så känns det LITE bättre att ta hojen ner till beachen i sommar! Nej men tänk! Så jävla kungligt det hade vart å komma nerglidande med en Segway till stranden! Vet jag vad jag ska köpa av min nästa lön ;O

Massa idioter som såg Pirates filmen igår, jag tankar hellre hem dom å myser till det lite i soffan, sjukt mkt skönare! ;O Ja men får avrunda nu, Puss på er My Lovers! <3




Inget att göra!

Hallå där ute! :) Fasiken vad jag har ont i halsen å känner mig lite halvseg i kroppen :/ Känns som man kanske börjar bli lite sjuk, inte kul! :( Tur att jag ändå skulle va ledig idag, aldrig fel ;) Så får se om jag orkar med gymmet idag, lr om jag vilar upp mig tills imon :) Menmen, ibland är det inte allt för kul att va ledig, man har inte så mkt att göra. Blir bara att man sitter och kollar igenom allt som finns att läsa på aftonbladet, kollar allt intressant på facebook vilket tar typ 10 min ;O

Så nu sitter jag här å kollar igenom alla tänkbara låtar på spotify, försöker hitta lite ny musik. Går sådär måste jag säga. Så därför lägger jag upp en låt som är nån vecka gammal, Armin van Buuren feat. Laura V - Drowning (Avicii Remix). Otroligt skön! Passar utmärkt nu när det är lilllördag med, kanske nån a-lagare som ska ut å ge den ;)

Kärlek <3


Götet! ;)

Yes var ju i Götet förra veckan ;) La ju upp några bilder från det som jag fick med mig hem :) Proud Shopper ;O Schtekare som jag å mina polare är så drog vi i oss en sallad på nån skön utebar. Då rosén var lite för billig blev det istället att mina 3 kompanjoner hällde i sig varsin bira :) Jag som körde fick nöja mig med ett iskallt glas vatten ;O
Juste, va inne i Acne butiken och fick syn på ett par rejält fräsiga shorts ;) Tänkte först oj vad fina dessa kan vara till frugan, men icke som nicke. Fick reda på att det var till killar så var bara tvungen att testa dom, satt som en smäck må jag säga :) Kanske blir mitt nästa köp, Who Knows ;)

Pusss på deeeee! <3


Banana Split ;)

Igår blev det tyvärr inget inlägg då mina tankar flög runt i en annan värd, Bakfylla så att säga ;) Nej men glömde faktiskt av det :/ Men tänkte ändå lite på bloggen så hann med att ta några bilder :)

Fick finbesök av några gullungar till att börja med ;) Kollade en film å mysde (A) Sen dissade jag å Jerran resten för att dra å hämta Jens :) Tog en tur ut till 3-toppar för att tjocka i oss lite god glass :) Given som den är så smällde jag i mig en Banana Split, Mycket gott! :)

Dagen har vart ganska normal, blev Vik ute i Veddige och nu hemkommen från The Gym ;)

Ciao <3


Vad händer!? ;O

Blir ett kort inlägg nu ;)
Igår blev det lugnt. Va ute hos Hanna å Frida å partaja med alkoholfri Coca Cola ;) Mkt gott! ;O Blev en aningens festsugen men körde bil så fick tacka nej till allt gottigt :/ Men skönt att vakna upp på rätt sida idag ;) Vart nere en sväng på "gotteboa" å shoppat :) Idag får jag helt enkelt se vad som händer, ska ut på lite släktkalas nu sen ikväll har jag inget bestämt. Kan bli Oscars men kan även bli Soffan så att säga ;)

Så puss på de! Har ingen bild idag :/ Men får kanske slänga upp en skön låt :) Har suttit å lyssnat en del på Veronica Maggios nya album, riktigt gott må jag säga. Ingen skön partydänga kanske men softisch att lyssna på när jag sitter å inte har något för sig ;) Så får bli en låt från detta album :)

<3




Otursdag väntar ;)

Efter allt som hänt nu i hetluften så har man ju fortfarande hunnit med att göra ett å annat i sitt liv ;) Igår var man ju som sagt "ledig" vilket jag även är idag :) Så har suttit å ritat lite, blir kanoners! ;)

Men gårdagen bjöd på fotboll av högsta klass :) Vi Top Notchare stod mot FC Bosna. Vilken match! Känns som vi hade kanske 80% av bollinnehav :O Men vi får ju bara inte in den! Så trångt! Matchen bjöd på en del så kallade insidenter ;) Fick en straff emot oss som jag bjöd på, så kallad vaskning ;O Men efter många om och men så slutade matchen 4-4. Kändes som ett riktigt plattfall från våran sida då vi skulle vunnit med 2 siffrigt. Så nu har vi en vunnen, en lika å en förlust. Nu är det bara seger som räknas å inget annat! :)

Men idag så väntar Fredagen den 13. För er som inte visste det så är jag tydligen född fredagen den 13 ;O Kanske därför vissa saker händer mig kan man ju tro ;) Men nu så sitter jag och skriver lite samtidigt som jag försöker få till ett hus på datan. Vad det är för något kan jag inte avslöja än ;) Tihi (A) Ikväll får man se vad som händer, kanske försöka dra mig ner till Coastal Culture å checka in läget ;)

Puss <3

Bilder från matchen med nya tröjor! Vaskade den rosa å kör nu lila! :)



Sista bilden får lite säga hur matchen såg ut! Mycket ruff å tjaffs! Här ser det ut som jag blir strypt ;O Sant lr inte? Ja det vet man aldrig när det gäller korpen ;) <3

Läsare, stalkare, alla svaga människor, dags för gästblogg av mig Jonas.

Innan jag börjar dela med mig av allt i min virriga skalle hihi, så vill jag bara berätta hur ironiskt det är med hela situationen med Victor och hans vikariejobb på Almers. Enligt säkra källor ska eleverna vart så starkt fästa vid Victor att dem, ja i stort sett brast ut i gråt när dom fick beskedet att han var tvungen att sluta sitt vikariat pga av bloggen han skriver (Fattar inte varför, bloggen inspirerar ju folk på alla sätt och vis). Jag satt tidigare på jobbet då jag kollade victors logg på Facebook och till min förvåning har elever på Almers börjat göra uppror, tro det eller ej!! Se bild nedan:

Haha vafan, jobba på klassen!

 

Nog om det, nog om mycket annat med för den delen. Idag spelar vi korpen, och vi har fått våra nya tröjor, vill se så mycket folk som möjligt på matchen idag, finns risk för att Hampus Persson kommer visa sina talanger idag med genom att vaska ett mål på mållinjen, mycket bra gjort Hampus. IK Bosna står som motståndare, vet inte så mycket om laget faktiskt!

Tydligen är det 50-dagars (?!) idag på Oscars, det betyder som vanligt att David Hallén ska dricka sig redlös, och kommer därför svika Top Notch för detta event.

Eftersom jag inte är den som är den så kan jag avslöja att Simon Andersen har förfesten, tydligen är det en ”ring-inte-bara-kom” förfest. Så.. ja.. anslut till truppen hos Andersen.Hoppas det spårar!

Jag är väl inte världens bästa bloggdomare, men jag tycker ändå att Victor’s blogg hör till de roligare jag läst. Sen om det verkligen ärSveriges roligaste blogg, det kan jag inte yttra mig om, men nog är det bra nära när han får till ett riktigt ”Lanai-inlägg”.

 

Ja det var väll allt jag hade och säga i detta inlägg, hoppas jag underhöll alla tusentals läsare i den korta stund de tog för er att läsa genom allt, tro inte att du kommer undan bara för att du ful.


Detta var var nog mitt första och sista inlägg i denna bloggen, skriva är inte min sak känner jag.

Fast... Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken.

Din vänn när allt känns jobbigt.

Jonas!


Sjukt rörd! (A)

Oj shit! Vilket stöd man fick igår efter allting. Mina "ex-elever" är ju helt underbara! Stödet och all kärlek är helt sjukt! Hoppas också att det inte blir någon revolution på Almers skola idag med skolk osv. Vill inte lägga det på mig, att folk skolkar för min skull. Det är så jäkla snällt å förstår att många kan tycka det är orättvist. Livet är hårt och man kan inte alltid glida runt på en räkmacka så att säga ;) Man får lära sig av sina misstag, man får lära sig att inte ge upp för lätt och fortsätta kämpa ;) 

Sometimes Life Is Not Fare And You Have To Fight To Get It Right! ;)

Ville bara försöka ge all min kärlek till mina underbara ungdomar som går på Almers skola, alla från alla klasser. Vill även att ingen börja bråka, säga att det är någon annans fel osv. Hänt är hänt ;)

Ikväll är det vår tredje korpen match och nu är det dags att tagga igång till den. Ska dra å hämta våra nya matchtröjor vi fått. Har ingen tryck på dom så första matchen får vi köra helt "cleana" ;) Ska försöka se till att bilder kommer :)

Mycket kärlek till alla där ute <3 You Are My Heroes! ;)

Min logga/tatto får tillägna mitt inlägg idag, pussmunnen representerar friheten över våran sexualitet. Gör ibland lite galna saker, ha kul och framför allt, lev livet! 

<3


 


Vilken dag! ;O

Ojdå vilket jäkla dag asså! Kan ju lika gärna skriva det här så slipper folk höra det från annat å det blir snack om saker osv. Har tyvärr blivit så att jag inte får vara kvar på Almers längre pga bloggen :/ Är jävligt surt måste jag säga. Har haft det skitkul där å har verkligen gått in för mitt jobb. Men nu var det så att rektorn på skolan hade sett en bild där jag står vid en strippstång och någon bild där jag låg ute å solade. Tydligen passar detta inte riktigt in i skolans system. Självklart kan jag förstå det med strippstången och den är borta men att jag ligger å solar? Kom igen! Men livet är som det är, ibland går det emot en och då får man försöka bita ihop och hitta nya krafter. Kan ju redan säga att jag tänker inte ta bort bloggen. Vet att många säkert tycker man inte ska skriva blogg när man söker jobb osv, men jag tycker det är skitkul å blivit en liten hobby för mig. Så den är kvar å hoppas att folk fortsätter läsa ;)

Men det roliga med detta är ju att när jag sa hejdå till alla elever å förklara hur det låg till så fick jag sjukt mkt stöd från alla håll å kanter. Eleverna gav mig sjukt mkt kärlek och va jäkligt nära på att fälla en tår ;) Kommer sakna alla på Almers otroligt och tycker det vart riktigt trevligt och skönt folk! Mycket kärlek till er <3

Jaja, men nu när allt detta har hänt så får man ju som sagt försöka ta nya tag, tänka på något positivt och lägga kraft på nåt som är kul! Och vad är inte bättre än att skriva bloggen. Var i Göteborg igår. Byte mina ena shorts som sagt. Därför tänkte jag lägga ut lite bilder från mina senaste fynd ;) Blev 2 shorts å ett par glajor :)

Jeansshorts från Design Only - Solid
Shorts från Tiger Of Sweden - Tiger Of Sweden
Glajor från Brillman - RayBan

Love You All! <3


Slappna av ;)

Yes vad ska man säga? Känner att visa kan ha lite svårt för att slappna av ibland. Att livet inte bara handlar om att man ska vara perfekt och leva livet efter alla regler och krav. Hur man ska bete sig, hur man ska klä sig och allt man inte kan göra ;O Inte så att man ska skita i allt å bara ha kul, utan man ska sköta sitt jobb/skola men sen. Ibland ska man bara slappna av och göra lite som man känner för, kan vara lite av mitt moto ;) 

Vart i Gbg idag, byte mina ena shorts som jag köpte för nån vecka sen. La aldrig upp bilder från fynden den gången, så det kmr imon ;)

Nu tänkte jag tillägna ett litet klipp till alla dom som har det jobbig att slappna av och leva livet ;)

Mycket kärlek <3

Det är ju Petra Medes show som är själva grejen för er som inte hänger med, så Cecilia Frode har lite svårt att leva livet och Petra förklarar hur hon kan göra saker och ting lättare ;) Vet filmen är gammal och alla har typ sett den men tycker den passar in ;)


Nervös ;O

Oj herregud! ;O Ska på jobbinterjuv om en timme å börjar bli sjukt nervig ;P Så får tagga igång med lite skön musik så man lugnar ner sig ;) Här är en goding ni kan köra för fullt med in tha school lr på festen i helgen ;)

Kärlek <3


Bra start på veckan! ;)

As always så vaknar man upp med solen på rätt sida molen ;) Bra tajming som det är så jobbar jag självklart hemma idag :) Blev lite provrättning, rita hus mm. Han även med en lunch med frugan på staden. Förbaskat skönt! :) Har tyvärr inte hunnit ta vara på solen så mycket idag :/ Han såklart med gymmet också ;)

Nu är det dags att tagga igång för säsongens andra match ;)

Ja lite bilder från lunchen, Peace <3


Vit helg! :)

Varberg bara fortsätter att bjuda upp till himmelskt väder, kommer bli riktigt bortskämd snart ;) Helgen har vart lugn rakt igenom, tror jag druckit en XCider på hela helgen :) Så fit for fight för nästa ;) Igår blev det som sagt myspys med frugan, och det var så dagen började idag. Blev ut på gräsmattan och pressa i solen :) Som vanligt var det ganska långtråkigt och var tvungen att gå in för att rita lite hus, så det har jag gjort i ca en timme idag.

Men eftersom jag är uppe med tuppen så hade jag ändå hela dagen framför ;) Vart nere en sväng på fästningen men några söta ungar, efter det dumpa jag av frugan för att dra hem till Jerran och kolla fotboll ;) United - Chelsea, där mina röda änglar vann med 2-1, sjukt gott! :D

Imon är det korpen så tagg till det å Puss på er <3


Vilken dag! :)

Oj vilket jäkla väder Varberg bjuder upp till, helt fabulous! ;) Blev som sagt lugnt igår så när man vakna va man pigg som en mört :O Blev ju sjukt alert när man kollar ut genom fönstret så fort ut i solen för att jobba på brännan! :) Tyckte dock det var ganska trökigt idag så hängde med brorsan å Axel ner till staden för att inbringa lite schtek ;) Blev en bagge (baguette) från Veras och sen satte vi oss och drog i oss våra lyxbaguetter ;)

Jesper och Jens dök upp och då traska vi ner mot hamnen för lite fet glass :) Banana Split sitter aldrig fel en dag som denna, så blir att springa i nån timme imon för att bränna det ;) Så eftersom jag hade dratt i mig denna godhet fick jag nöja mig med en sallad när jag senare käkade med far, mor å frugan på stantons :)

Nu blir det bara lite musmys med film å BB ;)

Snutt på de ;O <3

Eftersom jag är dålig med bilder så blir det en fin bild på mina två traskgosar till stan, lite hur dom såg ut när jag väckte dom sådär dagen efter ;) Sen självklart lite egopics med moi och min gullunge och inte minst på brännan man jobba på sig under dagen ;)

Fredag hela veckan!

Ja fredag var det idag och gud va trött jag är! Ska bli redigt skönt med helg :) Har kört hårt på gymmet som vanligt, har vikat på almers hela veckan och haft det allmänt gött :) Har kommit på att dom har lite massagestolar i ett förådd där så drog in där någon rast å götta mig lite ;) Inte helt fel! :D Så nu är ju ryggen bra med :)

Dagen började på almers där jag hade ettorna, riktigt mysigt och kul :) Så tack för det ;) Har också vart nere på gymmet och kört armar :) Blev en liten snabbis förbi stan med för lite ärenden ;)
Ikväll väntar inge alkoholic, blir lungt ikväll och antagligen imon med! Ska bli skönt med en lugn helg :)

Så puss på er mina små gottisar (A) <3


Bästa start på säsongen! ;)

Nämen hallojsan! ;O Gud va dålig jag är på att uppdatera :/ Måndags senast, fy mig!

Men det har ju som vanligt hänt massa kul i mitt liv ;O Tisdagen bjöd på premiär match i korpen, då vi champagne sprutande top notchare stod mot brandstationen. Det var en hård match med mycket känslor ;) Började matchen med att spela 4 mot 6 då visa i vårat lag är LITE dåliga med tiden. Konstigt nog, inte jag denna gången :) Så efter första halvlek stod det 1-1. Vi kom aldrig riktigt in i första halvlek då det blev skitrörigt eftersom folk var sena osv. Men i andra spelade vi upp oss, och vi hade ett par mönsteranfall men som alltid har vi lite svårt med målskyttet. Tillslut fick vi dock in två pärlor och det var så matchen sluta, 3-1 till oss! :)

Gårdagen spenderades på gymmet med beff, springande och avslutade med Core. Sjukt skönt! :D Nu har jag precis kommit hem från jobbet och sitter här å har lite tid över ;) Blir antagligen gymmet och mys med frugan ;)

Så puss på de! <3

Jadu! ;)

Jadu vad ska man skriva idag?! Känner att min fantasi för skrivandet är inne i en liten dipp :/ Har vart uppe på en riktigt formtopp ett tag men känner nu att min form håller på att svacka en aning och jag är just nu inte i riktigt form. Känner mina fingrar är en aning trötta och mitt huvud funkar inte som jag vill ;) Men som alla stora män så kommer jag självklart ta mig ur detta. Alla har sina dippar, Zlatan, Tiger och även jag. Dessa tre stora män har alla mycket höga förväntningar på sig. Ibland når man inte alltid dit folk vill, men som en riktig erfaren bloggare får jag helt enkelt ta mig samman och tro på mig själv! Tillslut släpper det och nån gång kommer det där inlägget in som tar mig ur svackan. När kommer den? Det kan ingen veta, inte ens jag! Så vänta å se, fortsättning följer ;)

Ja har ju inget annat för mig så blev nån tramsig ramsa :O Va i staden igår å blev med på kort av Coastal Culture, någon ny surffestival som är om 2 veckor. Ligger inne på deras grupp ;) Kommer nog komma upp en dum film där jag säger nåt med ;O Aja får la se ;) Lägger iaf upp bilderna jag å mina kära vänner kom med på :)

Kärlek <3



RSS 2.0