Viva la fiesta! ;)

Inte blivit någon poetande för min del dom 2 senaste dagarna, har haft to much ;) Men tänkte bara skriva några snabba rader om mitt liv dom senaste dagarna. Har ju som sagt kört stenhårt på gymmet hela veckan så igår (fredag) blev det lugnt. Har ännu en gång besökt gbg så kommer komma upp bilder från mina små fynd där :) Blev ett par glajor och två shorts ;) Sjukt fräscht :)

Ikväll blir det partaj i det underbara vädret! Ska iväg på lite förfest nu sen ser det ut som såsen kommer bli slutstation för kvällen ;)

 Så må kraften vara med dig <3

Skön sommarlåt! Får en på rätt banna ikväll ;) Tillägnar denna låten till alla ni fina sötsaker som läser mina rader ;)

Chris Brown & Benny Benassi – Beautiful People - Radio Edit

Dont Fight It, Feel It ;)

Hejsan svejsan i smultronskogen! Gud vad man har svettats denna veckan ;) Blev ju beffande i måndags, tisdagen bjöd på Core och sen beff. Tyckte Coren va lite för easy på tisdagen så kände jag ville köra slut på rygg och mage en dag till ;) Efter det drog man ner och körde spinning, sjuuukt jobbigt!

Så fjärde dagen idag. Startade dagen med att inte jobba, så blev att sitta inne och hjälpa min käre bror med hans projektarbete ;) När det var dags för lunch drog vi till ps för att provsmaka vad dom hade att bjuda på, mkt gott! :) Första gången jag va där sen jag sluta ;O Kändes lite skumt ;) Efterätten bjöds på Kaffe nere vid stan, så suttit å jobbat lite på soltimmarna drygt en timme idag :) När Kaffet var slut och vi kände oss lite för heta tog vi kärran och drog oss hemåt. Som vanligt stappla man iväg till gymmet och körde veckans sista pass, armar, förbannat skönt! :)

Nu sitter jag bara här å skriver, min pluggis till flickvänn sitter i soffan och läser sina läxor, så då ska man inte störa ;) Men blir iaf Big Brother innan kudden ska besökas :)

<3


Feel The Love! ;)

Efter en veckas lov som bjudit på skönt väder så är idag sista dagen att passa på å softelera ;) Sov hyfsat länge idag då brorsan kom hem igår å förde massa liv ;) Känner mig som en jävla gubbe som går upp å skäller ut han (A) Menmen, är ju snart 21, börjar få min 21års kris å då är det tillåtet att skricka på ungdomar som inte kmr hem i tid ;)

Idag har jag då inte hunnit med särskilt mkt, blivit lite frulle, legat ute i solen nån minut. Inte lika varmt som igår :( Så nu tänkte jag dra till gymmet en snabbis med Jerran. Ny vecka så idag blir det att pumpa lite bröst. Efter detta kanske vi hittar på nåt mys, typ 3toppar :) Nej men nu väntar Mr Tegenfeldt otåligt på att få dra till gymmet så får säga hejdå för idag! :)

As Always, lots of looove! ;O <3


Påskafton på sommarn ;O

Igår var det dags för påskafton att kliva in i våra hjärtan. Bättre väder en vad som erbjöds kunde man inte få, tror aldrig jag har haft sånt här väder på påsk :) Så det är bara att tacka och ta emot. Dagen startade med lite fotboll på kurtan, Top Notch Team VS F14 (träningsmatch). Tyvärr gick F14 därifrån som segrare :/ inget depp från våran sida då det fortfarande är försäsong och det är nu vi ska testa nya saker, våga göra misstag! ;) Blev en liten tröstgrogg innan man begav sig mot nya äventyr.

Väl hemma va man nog så seg, så blev en liten powernap i en timme. Efter det kom jag aldrig riktigt tillbaka till det rätta, riktigt seg hela kvällen :( Började med lite afterfotboll hos Hampe med grill å mycket annat gott. Sen tog vi oss ner till stadens gator. Oscarskön var längre än på sjukt länge så där palla jag inte ställa mig, så blev en liten fjortisrunda vid alla krogar, upp till torggrillen och sen kände jag att det var time för att gå hem :/ Blev en liten pargång hem med Hampe, hans fruga, jag å mina fruga :)

Idag har det bara vart sjukt schtek på altanen, lite Ben N Jerrys får svalka av min heta kropp ;O Och nu väntar lite grill med släkten, gottigt! ;)

Pusss på er mina små kärleksmumms (A) <3

Gårdagens outfit, Enjoy <3

Låååångfredag! ;)

Jäklar vilket väder, så jävla skönt så man vet ju inte var man ska ta vägen ;O Dagen har spenderats i Gbg City tillsammans med trevligt folk, Min finaste fruga, Ejika å Jerry ;) Gårdagen blev ganska lugn så har inte alls vart trötter idag, så jäkla skönt! :D Lite seg i benen är man allt nu efter allt shoppande ;) Dagens mål för denna dagen var att hitta några fläschiga shorts och ett par pjuks. Tyvärr så var alla roliga shorts slut men hitta ett par skor! :D Så lite glad är man allt ;) Sen är jag sjukt tråkigt och köpte ett exakt likadant linne som senast fast vitt (A) Typ beroende av linnen, kan köpa hur många som helst, så idag blev det ännu ett nyinköp linne ;) Just det, köpte ett par mysiga kalsingar också :)

Kvällen kommer antagligen tillbringas tillsammans med min Gosigos och lite skönt folk, blir kanske lite grill, chilldricka. Tagga till imon då det är påskafton! :D

Som vanligt blir det lite pics på mina fynd (A)

Linne från Design Only - Acne, same shit som det andra ;)
Skor från Johanssons - Playboy
Kalsingar från Åhlens - Tiger Of Sweden

Pusssss <3


Det är fan på tiden!

Hejsvejs!

Usch har lite dåligt samvete nu måste jag säga. Var nästan hela 2 veckor sen jag satt här å fick ner mina rader på denna poetiska sida. Dom senaste veckorna har vart händelserika. Började med att jag å brorsan hade en liten "klassiker".
Party @ Lanai mansioN! ;O Självklart vill vi som alltid bjuda på något extra ;) Denna gången fick vi för oss att sätta upp en liten dansstång i vardagsrummet och bygga upp en scen ;O Som vanligt körde vi en helhelgs evenemang.
Två dagar med mycket alkohol å mkt skakande ;) Efter detta blev det lite ommålning och annat för att fixa till placet. Så snart får vi köra en inflyttningsfest i det nyrenoverade huset ;O Hehe!

Veckan efter tillbringades som vanligt bland mina kära elever. Och nu har jag påsklov, hur skönt som helst! Har vart nere i Skåne och hälsat på svärföräldrarna ;) Årets svärson ;) Skönt väder bjöds det på där nere och då får man passa på att dra fram med huden och ge den några soltimmar. Körde också fuskis i solariet på 20 min en dag, fy mig! ;)

Ikväll blir det lite mys nere vid fästningen med skönt folk. Slinker nog nere nåt gottigt å sen vet man aldrig vad kvällen slutar ;) Så Pusss på er allesammans! ;) <3

Mycket kärlek <3

Finns så många bilder från festen ligger uppe på fäjan så kolla där ni som vill ;)



Satan!

Igår när jag kom hem från skolan va jag bara tvungen att ut å springa. Mitt nya joggingställ har legat framför mig nu i några dagar så drog bara ut en stund med brorsan :) När jag kom hem mådde jag verkligen skit. Hade asont i magen å helt snurrig i huvet. Efter lite käk så mådde jag lite bättre. Därför tvinga jag iväg mig till gymmet. Usch det skulle jag inte gjort. Efter gymmet mådde jag ännu sämre och kvällen fick tillbringas i sängen med bara en macka som slank ner. Hade lite feber å annat gott ;O

Idag skulle jag bara va hemma å skriva omdömen så imorse när jag gick upp mådde jag fortfarande skit så blev att jag sov några timmar till. Sen 12 har jag suttit å skrivit omdömen. Kuligt ;) Så nu är jag äntligen klar, omdömena är inskickade och jag kan börja relaxa igen ;) Mår lite bättre nu men fortfarande lite illa i magen. Så blir inget gym idag utan får försöka dra dit imon å köra sista passet ;) Sen imon får vi se vad som händer under helgen! :D 

Pussssssssssssss <3  

Måndagens inlägg som aldrig kom ut ;P

Gårdagen innehöll lite bakissvettningar men senare på dagen vakna man till och dagen tillbringades med min buwsis som kom hem efter några dagar i Skånelandet ;) Blev lite mys annat smått å gott :) Ny skoldag idag och idag var sexologen Victor Lanai i skolan. Lite sexsnack i 2 timmar är aldrig fel ;O Va kuligt :)
Så jävla underbart å cykla hem i detta väder! Blir att dra till gymmet :)

Sen tyckte farsan mina joggingkläder va för sletna så han bjöd mig faktiskt på ett nytt joggingställ :) Tack för det! <3 Så blir till att jogga. Men inte fören imon för idag var det ju som sagt befftime ;)

Ciao <3

Uuuusch!

Sitter vid datan å mår skit. Har haft väre bakfyllor men ja mår ändå skit. Orkar inte skriva så jäkla mkt idag så räcker la typ här ;O Bara tagga om till skolan imon! :)

Ciao <3


Stenbocksdans!

Ojojoj! Känner spänningen stiga, luften blir alldeles kvav, hjärtat pumpar 1000 i sekunden! Ikväll är kvällen då våra horn ska växa och männen i oss ska stiga upp till skyarna. Pubishåret som börjat växa har gått från en tunn golfbana till sherwoodskogen. Hormonerna inom oss sprutar! Våra förfäder ser ner på oss och beundrar det som komma skall! Alkoholens sköna brus kmr ge oss Cirkus största stenbocksdans! Ikväll är det blandningen mellan Cirkusarna och Stenbockarna som kmr visa vägen genom kvällens dimma! Vem ska visa sig vara den största av dom största? Vem ska segra och vem ska kapitulera? 

Svaren på alla dessa frågor kommer bli besvarade ikväll! Stenbockarna drar ut på årets Cirkusturné! Brödra kärlek kommer besvaras genom uppror, mod och hopp! Bortom stjärnorna ser vi ljuset och ikväll Ja ikväll då kommer nirvana va vårat sluttillstånd!

Må kraften vara med dig! <3




Fresch! ;)

Fredag står på kalendern och oj vad seg jag är i benen! Besökte tandläkarn imorse vid 9 :) Efter det tog jag mig en springtur ut i det sköna ;O Vädret är la sådär män är perfekt för att ut å svettas lite ;) När man kommit hem, duschat och torkat sig var det dags för att bege sig mot Almers för att planera kill/tjejsnacket :) Kmr bli sketabra ;) Nu har jag suttit här i soffan ett tag och bara softat med mina bröder ;)

Mamma kom precis hem med bilen så blir att ta ferrarin ner mot stan för att flukta lite allt möjligt :) Min buwsis är fortfarande kvar i Skåne och alltid lika tråk att somna själv :( Men bara 2 nätter kvar att somna in med kudden i famnen ;)

Blir antagligen chill ikväll då jag har lagfest imon. Brukar sluta sådär på som festerna så måste spara mina krafter ;) Juste! Har tänkt att försöka va helt nyttig i April. Försöka att inte käka så mkt kolhydrater osv. 1 April idag så nu har det börjat. Får se hur det slutar ;)

Min goa måltid jag käka idag :) Fläskfilé med banan, sallad, tomater, champinjoner, gurka, paprika å kanske nåt mer. Kmr inte ihåg :)

Puss <3




RSS 2.0