Ut på äventyr

Ja då var det dags att äntligen få bestiga den ej överskattade Oscarstrappan. Har inte vart ute på 2 helger så känner mig lite för frisk i blodet. Nu är det tid för alkoholen att sätta sina spår. Har jobbat hela dagen, alltså vart ute på staden. Socialicerat mig och funderat på vad dagens skrivande ska handla om ;O Nej men suttit inne här vid datan och arkitekterat ett hus ;O Tog även en liten promenix med brorsan min. Har även tänkt mig börja en lite mer hälsosammare period utan chips å cola på veckodagarna. Så ändast götta på helgerna. Tänker även bli serri på gymmet å kanske ut å gå en å annan promenad någon gång i veckan. Så kmr ha en del att göra.

Menmen, då har man skrivit nog om sina framtida planer och tänkte mer inrikta mig på kvällens aktiviteter. Sitter just nu vid datan å luktar något mellan en död mus å hummer. Så efter att jag skrivit klart här blir det dags för duschen så besökarna på oscars slipper svimma av min sköna kärleksdoft ;) Efter duschen tänkte jag ta en bit mat och när jag svalt ner sista biten är det dags att bege sig upp mot sigge där massa söta mäniskor kmr befinna sig. När klockan väl är 11 å man måste snabba sig ner för att hinna in på facebook vipen, så ska nog alkoholen ha hunnit sätta ett å annat spår. Men om det nu visar att den ej ger med sig så är inte det allt för big deal då det ändå kmr bli mkt pengavifflande ;O Vem ska visa sig att vara kvällens stora spenderarmaskin. Så fort man får skymt på minsta lilla bjudande så får jag slinka in å passa på att blöta ner läpparna med lite ljuvlig gratisdricka ;) Lr vem vet? Kanske blir det jag som inte kmr hem utan ett öre kvar i fitt.. fickan.

Ja nu känns det som klockan böjar ta sig så får springa ner till duschen å tvätta snoppen min :)

Så från mig till er alla: Smack Smack No Snack! ;) <3

En skön liten partydänga kmr även. Är inte helt ny men fetta skön! ;)


Köttar stenhårt!

Vad kmr efter fredag? Jo lördag, inte så svårt å räkna ut ;O Men jaja vad gjorde jag igår då? Jo jag vakna vid 12 nånting, tänkte sätta mig vid jobbet (Bloggen då asså). Men kände, nej jag skrev så himla mkt igår så det borde dra in tillräckligt med cash för 2 dagar ;O Efter att jag kliat mig på pillesnoppen drat mig i mitt långa hår å gäspat in en gondol i käften så var det dags för att göra någon nytta. Blev då att man drog ner till sitt kära götteboa (Systemet då asså) å inhandla sig några magiska drycker. Efter det begav det sig till fiskaaffären för att betala en liten middag jag skulle ha med familjen senare på kvällen. Va otroligt gott, munorgasm på dirren.

Ja efter det stack jag å min kära vän Jerry till Adde där Hampus å Billy också befan sig. Vi tog å spela lite fifaturnering. Va mkt svett å tårar innan det stod klart vem  segraren var. Helt värdig å tippad så blev vinnan självklart MOI! Bäst på fifa, nemas problemas. Skulle blivit Oscars men vi vaskade det å tog istället taxin hem för att få oss en göttig natts sömn ;)

Så nu sitter jag här efter denna händelsirika Fredag, hur ska jag kunna göra för att denna lördag ska bli ännu bättre, blir himla svårt. Börjar med att sitta här å skriva allt skit som kmr upp i mitt lilla huvud. Sen när det är tomt ska jag nog ta mig ner till stan å få ner mig en liten fika. Sjukt sofistikerat ;O Blir kanske göttaboa idag igen å efter det är det dags för match uppe i Kungsbacka. Sjukt kul att spela halv 7 på en lördagkväll, Har ändå inget bättre för mig eftersom frugan är i Skåneland.

Ja men då kmr jag inte på mkt mer att skriva. Orkar som vanligt inte kolla igenom efter stavfel å grejor. Kan döpa om bloggen till flum.blogg.se kanske? ;O

Blir en liten video där jag visar när jag taggade till Oscars igår, låten är även feting skön ;) SÅ peace på alla er som orka läsa ner hit så kanske jag skriver en rad lr två imon, Puss på era mina honungsbullar <3


Slutar spruta å börjar...vet inte ;O

Ja då satt man här igen, en aning sent. Klockan är 02.12 och jag är fan inte trött. Frugan sover i skåne hela helgen så under 3 nätter ska jag behöva hålla om mig käre kudde. Menmen, så är det när man är ett litet barn som jag ;O

Aja det va ett jävla tag sen man satt här å skrev i denna kära blogg. Alla undrar säkert vad jag gjort under denna långa period jag varit borta. Jo jag har varit i skåne med frugan min, inte så konstigt sån toffel som jag är ;) Men lite annat har man ändå hunnit med. Har sagt upp mig från jobbet så blir inge alperna för min del. Då jag å min fru tänkte slå oss till ro här i livet så funkar det inte med långa alpvistelser. Det jobbet som tar över efter mitt sprutande på lacken så kan jag säga att ni läser det ;) Ska bli seriös i bloggen. Tjäna feta cash på att folk läser om mina äventyr ;O Aja så et, så hoppas ni fortsätter läsa så jag kan köpa mat på dagarna ;) Hehe.

Har även hunnit med att va hårmodell, ja för många låter det kanske konstigt då dom flesta vet att mitt hår inte är så mkt att modelera för :) Menmen, ingenting är omöjligt ;) Min kära Mysgosi Emilia va med, tillsammans med min bror, Andersen den sneé å Thoren den lille ;) Blev lite ändringar för alla så ni får kolla bilderna nedan ;) AJa har säkert hänt så mkt mer men dricker för mkt rosè för att komma ihåg allt.

Nu blir det att försöka krypa till sin tomma säng och hålla om de lilla som finna ;O Höö.

Puss på er mina kära små homosapier.... eeee. Ciao <3  

PS! VEt att jag ser ut som ett fucking jävla uppkört mongo i mitt röda hår, inte så att jag inte gillar rött hår bara att jag ser fan inte klok ut. Men vem bjuder inte på sig själv, hoppas ni får ett gott skratt ;)







RSS 2.0