Bloggtorka :/

Gaaaah, jobbar en del nu å har såna tider så hinner inte riktigt sätta mig för att skriva ner mina tankar och plus att efter jobbet är mitt huvud så segt, så mina tankar har försvunnit. Känner även att det inte vart så kul att lägga upp inlägg utan bilder, har vart lite dålig med bilder på det senaste. Eftersom jag skriver mina poetiska rader så kanske normalt dödliga inte pallar läsa och en bild säger ju som sagt mer än tusen ord ;)

Så ska bli bättre med det här med bilder, så kmr det snart bli back to normal ;) Har ju tyvärr ingen bild att tillägna detta inlägg. Har några bilder på g så får hoppas dom kan komma in i nästa ;) Firar även 1 år med mitt hjärtegryn på söndag. Får se vad det blir för mysigt då ;)

Pusss på det! <3


Tjenixen trixen ;)

Chacha bloggen (A) Idag har vart gotteväder in my hometown och jag har stekt sönder på los beachos ;) Började dagen med att pumpa upp mina småmuskler på gymmet innan jag drog till stranden :) Va ledig idag så va sjukt skönt att äntligen få kunna ligga lite på stranden, och att bada i havet, så satans skönt att få svalka av sin heta kropp i detta våta vatten ;) Nej men lite småkyligt i vattnet men ändå satans skönt! :D

Vid 4 tiden drog vi ner mot stan för att inhandla oss varsin pizza. Drog ner till ankaret för att hugga in på dessa godbitar ;) Mkt gott!

Nu blir det att ligga lugnt i soffan, jobb imon så mkt kärlek <3


Ny frilL! ;)

YEs hade ju fixat frillen för nån dag sen, har inte uppdaterat på nån dag så får slänga upp en liten pic på hur jag ser ut nu för tiden ;) Ska dra till jobbet strax så hinner inte skriva så mkt mer, men varberg bjuder upp till bra väder och jag bjuder på... inget ;O

Men så här ser jag ut ;O

Peace <3

Gud va seriös jag ser ut kom jag på, men skit samma ;)


Stress!

Galet va stressigt det blev igår,. Så sry för no update! Kl 08.45 gick bilen från Lanai mansion för att nå sitt mål uppe i Götet. Där motogs jag av Espresso House lärare. Dags att sätta sig vid skolbänken igen och plugga kaffe. Kursen innehöll mycket teori så blev prov i slutet. Gick helt okej, hoppas jag ;)

ca kl 16.14 gick jag från detta stället för att bege mig tillbaka mot bilen för att åka hem och sen ner mot skåne. Inne i göteborg pågicks studentfirande så var en aningens aning segt! När jag finally kom ut på motorvägen kunde jag tro att jag hade kommit rakt ner i paris rusningstrafik. Maaa gud! Å jag som skulle på studentfest till Skåne!

Men runt 17.27 kom jag hem, snabbt ta på mig. Raggadusch :$ och sen sätta sig i bilen igen. Så kl 18.01 drog man på motorvägen för att köra ner mot Skåneland. Behöver tydligen inget pass längre för är inom EU ;O Kl stod på 19.14 när jag slira in på studentfesten för att fira lite. Kom hem till Emilias päron vid 01.28 och då fick Emilias pappa för sig jag skulle testa deras nya bil, så det avslutade denna kväll. :)

Idag har bara vart lugnt i skåne, lr hmm.. nääÄ! Hjälpte till att gräva lite till trädeck, bära sten och sen dra sig hemåt för att klippa sig! :) Pallar inte ta bild på nyklippet idag utan får bli imon när jag har lite kladd i, men är nöjd! :)

Pussss på era små toffsisar ;) <3 En bild från i sommar när snagget va som kortast ;)




RSS 2.0