Övertrött!

Oj så sjukt! Lördagen slutade med utgång å oj va mkt dricka som slank ner, inte bra. Kan inte säga så mkt om kvällen eftersom minnesluckorna är enorma.

Igår när man vakna så trodde jag inte det var sant. Värsta bakfyllan i hela my fucking life. Börjar bli gammal nu. Mådde inte äns bra när jag låg i sängen. Försökte jag sätta mig upp kom spykänslorna direkt.
Vid 5 tiden kunde man iaf stappla sig från sängen till soffan. Där låg man fram till läggdags :O Blev att man fick i sig en piggeling å lite apelsin. Resten åkte upp på dirren ;)

Idag var andra dagen på bakfyllan, nej men sov skit inatt eftersom jag sov hela dagen igår. Så var inte helt haj i skolan idag. Gick runt som en jäkla mongo å bara väntade på att tiden skulle slå sluta. Blir att ta sig en tupplur nu å sen kanske gymmet ;P

Blir att rehaba sig ett tag nu innan nästa utgång blir på g. Blev inga bilder på från lördagkvällen :/

Blir en sång från september, engelska versionen av mikrofånkåt, är nog lite gammal men hörde den första gången på radion för nån dag sen. Så för er som inte hört, enjoy!
Pusss <3




Slutet på veckan, slutet på lovet.

Sista officiella dagen på lovet om man inte räknar med helg ;) Lovet har inte innehållet speciellt mkt äventyr. Mkt träning som vanligt. Blev tyvärr ingen gästblogg igår då den personen "slarvat" bort vad den skrev ;) Får hoppas det kmr upp något nytt snart :)

Idag klev man upp ganska i tid, runt 10 snåret. Satte mig här framför datan och började jobba med ett hus. Datorn laggar sönder så får inte mkt gjort :( Frugan drog ner mig till spinningen kl 12 så hunnit träna idag. Han inte med gymmet så ska ner å beffa mig senare idag ;) 

Just det, hände en liten rolig grej på spinningen. Körde sån activio vilket innebär att man har pulsklocka så säger den som leder passet vilken % av sin maxpuls man ska ligga på. Pulsen och % ser man på en skärm längst fram å salen. Där står nr på sin pulsklocka så man vet vilken som är äns. Aja men iaf, under uppvärmningen skulle man ligga på runt 65%. Jag hade knappt något motstånd å kollar på min puls, den bara ökar å ökar, jag ba: vafan är jag påväg å få nån jävla hjärtattack nu!? Den ökar upp mot 80% å jag har inget motstånd. Sjukt rädd. Kollar på Emilia å hon sitter å ger den som fan å säger: Fan min puls ökar ingenting, står jag har 40% men jag kör sjukt jobbigt å den går inte upp :/ Jag kollar ner på min pulsklocka som sitter på bröstet och där sitter även nr som man har. Tydligen hade vi råkat byta pulsklockor ;O Klantigt verre :D Så va en rolig grej som hänt idag ;O

Ikväll blir antagligen ingen utgång, är ju lönehelg å allt men blir det nåt i helgen så sparar jag mig isf tills imon... lr noot ;)

Puss <3

En liten bild på moi, hur klantig man kan va sometimes ;)


Lilllördag! ;)

Halva sportlovet har gått och lilllördagen traskar in! Blir ändå ingen utgång, utan antagligen innebandy, Skoj! ;) Sen har mitt mysgosi åkt ner till skåne i 2 dagar :( Så blir att sova själv nu :'(

Capricorn har utsett sina årliga priser, inte så oförvantat så vann jag självklart ett pris ;) Årets toffel! <3 Kunde inte blivit bättre ;) Blir att lägga till det på loggan där uppe, Lanai - Livet som underklassare, -Årets toffel. SJukt bra ;)

Sen har jag fått många förfrågningar angående gästbloggande osv. Tänkte att många kanske vill börja blogga men vet inte riktigt hur livet som bloggare igentligen är. Därför har alla chansen att känna på detta glamorösa liv en dag. Skriv till mig på facebook eller kladda en kommentar nedan så löser vi detta.

Har tjuvstartat med en gästblogg i söndags, va inte riktigt med på det ;) Så det riktiga startskottet drar förhoppningsvis igång imorgon, vem det är, blir en surprise ;)

Så läs imon och förvåna er vad som egentligen finns där ute.

Kmr sluta som rena bloggorgien ;O HÖhö!  

<3


Andra dagen på lovet ;)

Tisdag var det idag och dagen ser ut ungefär som igår så behöver inte skriva allt för mkt. Blir gymmet och förhoppningsvis en sväng på spiningcykeln ;O Bara tagga!

Många är iväg på detta lovet och andra jobbar. För er som är som mig och bara sitter hemma och försöker komma på vad dom ska göra så kan ni lyssna på denna sång och kmr ge er 4 min och 30 sekunder av jävligt skönsång. Så om du sitter där själv, med flick/pojkvänn, mamma å pappa. Bara upp å ge den nu så kmr denna dagen kännas mkt bättre ;O

<3


Jävligt Fit! ;O

Måndag står på kalendern och här ligger man i sängen och myser med älsklingen (A) Vissa har det för skönt ;) Ledig är man ju denna veckan så ingen brådis med att gå upp ur sängen imorse ;) Kl va runt 12 snåret när frukosten serverades :) Blev en sväng på stan och sedan till gymmet. Ingen spinning för min del idag då mina ben var som spaghetti ;O Däremot var frugan hård och körde ett pass medans jag biffa mig med vikterna ;) Blev bröst och mage idag, gottigt ;)

Efter gymmet begav vi oss hemåt, blev en hemgjord smoothie och sen duschen. Nu tänkte vi bara mysa ner oss resten av kvällen och glo lite allt möjligt. Tankat ner solsidan så blir nog nåt avsnitt, se big brother å kanske lite mer solsidan. Ja just det, Desperate Housewives har ju också kommit så blir att kika på det med :)

Ciao <3



Gästblogg !

Tjena Alla Glada Och Bakfulla Människor Där Ute. :)

Tänkte Att "Storbloggaren" Victor Behövde En Gästbloggare. Såå... Kanske Ska Tänka Ut Något Pinsamt Att Berätta Om Victor Men Först Ska Jag Berätta Om Gårdagen. Vi Åkte Till Cheers Klockan Åtta Och Satte Oss. Beställde In Mat Och Satt Bara Och Myste. Konstigt Nog Var Vi Ute Från Cheers Bara En Och En Halvtimme Senare. Maten Var Okej Men Fick Ändå Inget Jättebra Intryck Utav Personalen. Men Bara Att Vara Med Victor Var Bra ::) <3.


Fina Victor.

Victors Förrätt Marinerade Räkor Med Vitlöksbröd.


Åt Clubsandwich. Helt Okej :)



Sedan När Vi Kom Hem Blev Det Mys Och Film :)

NU Ligger Jag Bara I Sängen Och Victor Spelar Match. Orkade Verkligen Inte Följa Med Idag. Förlåt Victor ! <3.

Hoppas Ni Får En Fin Dag. Puss På Er .!  <3




Istid <3

Då var lördagen här. Sånt jävla väder att vakna upp till. Blir ju bara såååå glad :D Började dagen med att traska till morfar för att käka brunch, Mummsi <3 När man va mätt drog jag å Emilia ner mot staden för att boka bord till kvällen och även kolla lite hårprodukter ;) Ja boka bord ja, tänkte dra ut å käka med frugan idag, gottigt (A)

Efter staden besök tog jag, bror min och milia en skön promenix för att ta lite pix ;O Blev ner mot havet där istiden hade kommit ;O Nej men vi fick iaf rätt häftiga kort ;) Blir även en liten ny trudilut från Veronica Maggio. Så spela denna going medans ni checkar pixen så får man en riktigt go känsla i kroppen (A)

Pusssis <3
















Sugen?!

Såg denna video precis på youtube så bara tvungen att lägga in, ser ut att vara en jävligt skön festival i Belgien.

Enjoy <3


Första sportlovet på 2 år ;)

Har man slutat för idag, det är fredag och man har sitt första sportlov på 2 år. Känns jäkligt skönt. Kmr dock jobba hos far min under denna vecka så mycket ledigt blir det kanske inte. Denna veckan har blivit lite lugnare än förra om man ser på träningen. Ingen spinning utan bara gym och innebandy som vanligt.

Nu sitter man här i långkalsningar och tisha. Så jävla skönt! När frugan har slutat skolan blir det ner för att slutföra gymmet för denna veckan. Sen blir det hem å antagligen bara fredagsmysa (A) Så toffla i helgen igen. Skäms inte ;)

Vet inte riktigt vad man ska skriva mer så får bli en liten bild på dagens outfit och sen hur man ser ut nu när man sitter å chillar in da house ;O <3 



Långkalsingar å tisha, love it <3


Alla hjärtans dag! <3

Då var det dags för kärleken att flöda. Detta är dagen då man ska passa på att visa att man tycker om en viss person, lr flera ;) Kanske säga lr ge nåt fint till den du är hemligt kär i, eller uppvakta den som redan vet om det. Mycket finns det att göra denna speciella dag. Denna dag ska jag självklart spendera tillsammans med min älskling Emilia ;) 8 månader har hon stått ut med mig, inte dåligt (A) Denna tjejen är så sjukt underbar. Svårt att beskriva. När man ser henne på avstånd blir man så stolt, MY GIRL! ;) <3 När jag ser hennes leénde blir man helt varm inombords (A) Ja ni förstår ;) Sjukt underbar tjej och bara min :D Mohaha <3

Vad ska jag göra för att denna dagen ska bli något speciellt? Igentligen ingenting. Varje dag med henne är speciell ;) Men något extra måste man alltid göra ;) Säger inte vad, blir en överaskning för alla, till och med mig ;)

Nu ska jag åka å hämta henne från skolan, så gosiga kramar på alla tuttorduvor där ute ;) <3


Stolt toffel ;) <3

Helgen blev lugn som förväntad. Inga spontana utgångar denna helgen. I fredags blev det käk med päronen och frugan. Gött snack till midnatt sen läggdags ;)

När man vakna upp på lördagen var det dags att tagga igång för en av säsongens viktigaste matcher. Vi skulle besöka ibf:s b-lag. Dom var obesegrade fram tills igår ;) Som många vet så brukar dom ha ett par "stjärnspelare" med men denna gången var många borta och vi skulle absolut försöka ta vara på den chansen. Matchen var jämn från första tekningen till sista blåspipet. Tyvärr tog vi inte till vara helt på våra chanser och matchen slutade 9-9 :/ Hur var denna prestigfylda match igentligen? Själv känner jag att domarna hade lite för mkt respekt för det andra laget. Att dom har några landslagspelare å grejer borde inte avgöra hur domarna blåser men kan ju förstå hur svårt det måste vara att blåsa mot gamla elitspelare. Klant som jag är så drog jag på mig 2 utvisningar där både boxplayen blev mål i röven. Inte bra! 
Men vi fick iaf med oss en poäng och tyvärr så ser det inte ut som att säsongen slutar med någon segerdompa utan den får antagligen stå på kylning i ett år till :/ Men man ska aldrig säga aldrig. MIRAKEL KAN SKE! 

Så efter matchen blev det hemåt. Blev att man tog en powernap och efter det var man sleten så in i... Ingen utgång denna kvällen heller. Istället blev det lite mys med Frugan, Jerry och ejika :) 

Idag blir det att rehaba sig efter denna tuffa vecka. Imon är det ny vecka och då börjar allting om. Jobb, gym och innebandy. Så fortsättning följer här! Samma blogg, kanske inte samma tid, men samma skit ;O 

Får avluta med en remix på en riktig klassiker. Den är ganska gammal men passar bra i detta underbara väder och under denna lugna söndag ;)

And when I get that feeling
I want Sexual Healing
Sexual Healing, oh baby
Makes me feel so fine
Helps to relieve my mind
Sexual Healing baby, is good for me
Sexual Healing is something that's good for me

Så jävla skön så det är helt jävla sinnes! <3

 

Äntligen torsdag!

Torsdag står på kalendern och man är precis hemkommen från Almers. Skönt å få komma tillbaka till sina hemtrakter så att säga ;) Nej men det är för fint där :) Gillar andra ställen med men alltid skönt att komma tillbaka där man en gång i tiden gått ;) Så jaa Jovana å Jenny ;) Gillar faktiskt å ha er ;)

Veckan har innehållt mkt träning. Gym å spinning både måndag å tisdag. Igår innebandy å idag innebandy. Jävlar va jag ger den nu för tiden. Får la se hur länge det sitter i bara? ;O Sjukt duktig på morgonen med då jag ALLTID käkar havregrynsgrött ;) Så är alltid full med energi ;O

Har ingen bild idag som passar in på denna dagen så får helt enkelt bli en skön trudilut som jag hörde precis. Vet inte riktigt hur gammal den är man va ganska skön ;) Så enjoy <3


Ledig måndag

Då var det måndag igen. Inte blivit något vikande för mig idag då man inte fått riktigt dom ämnena som passar mig (A) Blir istället att sätta sig en stund vid ritandet. Får passa på nu när man är ledig ;) Så ska man nog kunna fixa till något fint :) Blir gymmet som vanligt där jag kmr pumpa lite bröst och sen förhoppningsvis spinna lite ;) Sjukt duktig må jag säga ;) Hoppas lagbilderna från fylleslaget kmr upp på fäjan snart så man kan sno dom å lägga in här ;) Måste ju visa mitt topplag ;)

Funderar på att snagga mig idag med när man har lite tid över. Känner att jag börjar få moronfrill och då är det inte bra ;) Så det ska man hinna med en dag som denna också :)  

Ja men puss på er mina små måndagstroll som är ute å gör nåt vettigt ;) <3

Fylleslaget ;)

Vart i skåne hela helgen. På fredagen blev det gym och efter det begav vi oss mot skåne. Kom hit ganska sent så hände inte allt för mkt på fredagkvällen. På lördagen var det dags att tagga igång för kvällens partaj, Fylleslaget! Blev bowling och käk. Bowling gick väl... sådär. Mitt lag vann.... sista platsen ;) Wiii! Å självklart så vann emilia så hon får komma hem till varberg med en liten buckla ;) Kmr ändå stå i mitt prisskåp så kan ju säga jag vann ;O

Kollade in Zumban i fredags. Va inte med på det men frugan va så jag kollade in lite då å då när dom stod där å skaka rompa :) mkt fint får jag säga ;) Emilia tyckte det var jävligt kul så det kan man rekomendera till alla er som gillar att träna samtidigt som ni får shaka lite ass ;)

Här ett par jävligt häftiga dojor jag hitta på en hemsida ;) I like <3

 


Uuusch vad mkt å göra ;)

Va ju några dagar sen man satt här senast. En vecka sen ungefär :) Men nu var det dags igen att försöka ge mig lite skrivtid. I helgen blev det lite fiesta at stugan. Va utflyttningsfest och det blev jäkligt bra. Mkt folk, mkt kärlek och mkt alkoholic ;)

På lördagen var det match och oj vad det snurrade i huvudet under den dagen. Måste säga att mina förväntningar innan matchen var väldigt små då många personer i laget mådde ungefär lika bra som mig.... Inte bra med andra ord. Men vi spöade upp vinberg med 15-7 tror jag det blev ;) Blev chill på den lördagkvällen och myspys med min gosgos Emilia ;)

Söndagen innebar mer chillande och sen på måndagen var man redo för att ta emot sina elever ;) Vilken bra lärare jag är. Blir lite hängagubbe å annat smått å gott ;) Nej jag är faktiskt hård ;)

Så blivit mkt utlärande denna veckan och även en del träning. Måndag gym, tisdag match, onsdag gym, idag innebandy å imon gym. Götta! ;)

Matchen i tisdags slutade 5-4 efter en riktigt rysare. Men vi vann och det är det ända som betyder ;)

Ja snipp snapp slut nu va dagen slut.


RSS 2.0