Toffla! ;)

Ja i helgen kmr jag tillbringa lite kvalitetstid med tjejen min. Sjukt mys ;) För övrigt så såg jag Hooking up igår lr hur fan det stavas. Sjukt dålig film, vet inte varför jag såg klart den. Va nog för största delen av filmen handlade om sex och urtypen av alla typer inom ungdomar. Den slynigaste tjejen, den kåtaste killen som hade alla möjliga fetisher, den äckliga killen som utnyttjade sin "flickvänn" till max å lite annat. Aja sjukt dålig men gillar man dåliga filmer å bara det visas lite naket så se den ;) Höhö!
Å till alla er som inte ska toffla i helgen så tänkte jag lägga upp en jävligt skön partydänga som jag hörde på radion idag ;) Swedish House Mafias nya tsm med Tinie Tempah. Aldrig hört talas om killen/bandet men skön låt. Så enjoy. Nu pyser jag till tjejen så i helgen blir det snopp med dopp! ;O Hihi! ;) Ciao! <3



Slappt Sometimes! ;)

Ja vad ska man skriva om idag? Inte vart världens händelserikaste dag. Jobbet, skippade gymmet så drog å pinga lite innebandy med Hampe å Jerran. Nu sitter jag å kollar VMA, jävligt grym ;) För övrigt så saknar jag min Emilia så sjukt jävla mkt. Snart vart borta i en vecka å får inte se henne fören på fredag :( Palla! Behöver min bebis! <3

Imon är det dags för jobbet. Sen på massage. Hört det kmr göra fruktansvärt ont så är fan lite nervis inför detta. Typ klämma sönder alla knölar på ryggen å grejer. Jävlar va utmattad jag kmr va. Men ser fram emot det. Hon kmr smacka till mig rejält. Har inget mer å skriva. Puss på er mina kära gummsisar! ;) <3

Bild på mig å bror från Grand ;) Peace <3 Även en skön sång längre ner ;)


Fyllekaja!

HAhaha sicken jävla kväll det blev igår. Lekte först bartender hemma hos moi för att inpa på min brors polare ;) Blev en del egna drinkar och MKT Branca Menta, MUmmma! Blev senare Limo till Grand (Helt seriöst). Kmr inte ljuga lr överdriva om något i detta inlägg. Just True! ;) Aja vi åkte en runda här i Vbg först så att så många som möjligt skulle se att vi var schteeek å åkte limo. Efter ett par vänder vid hemmakväll begav vi oss till falkenberg. Vi hade ju hoppas att det skulle va stor kö, vi kmr med limo å bara drar före kön. Hmm. Blev inte riktigt så. När limon svänger in på Grand så är det inte en käft där. När man kmr in på Grand hör man bara ekon. HOhoooo! Vi var en aning tidiga =) Menmen, vi tog tag i det ändå. Dock inte jag, för jag har inga pengar, men som jag skrev igår skulle min brors vaskar kompisar verkligen visa vilka som har mest pengar ;O Kunde dränka mig i alla cider å ett par champagne leverades också. För min del kunde det slutat bättre. Blev fett nitad av en tjej som tyckte jag taffsat på henne på dansgolvet. Hade inte satt min fot på dansgolvet så blev en aning förvånad. Hennes feta kille kom fram å skulle nita mig men jag höll lugnet å sa bara att han skulle dra åt pipsvängen. Är så enormt jävla cool ibland. Aja, efter ett par drinkar, cider, skumpor så kände jag mig en aning trött. Hade kunnat åka limon gratis hem men kände för att vaska den å tog en riktigt taxi istället ;) Efter ett å annat tjafs med chaffisen så fick jag äntligen gå in till min efterlängtade säng.

Skulle haft match idag, när jag vakna kändes det som att jag precis hade hällt i mig en hel shootbricka. Fifäään va dåligt jag mådde. För varje försök å ställa mig upp så fick jag spykänslor å skakade i hela kroppen. Ajsing bajsing ingen match här inte. Ringde å sjukanmälde mig :) Tiihi. Hoppade tillbaks till sängen å nu när man vaknat upp igen känner man sig hyfsat mkt bättre. Ont i huvet men spykänslorna har svalnat tills vidare. Ja detta var det jag hade å skriva om idag, Som vanligt så är det säkert rätt mkt flum å felstavningar. Skriver så sjukt mkt så orkar inte läsa igenom det nu. Så får bli som det blir. I Like! ;) <3

Puss på er och här kmr lite bilder på hur det brukar se ut när vi festar ;) Tiiihi (A)






Gomörra!

Ja Gomörra allihoppa ;) Igår va som vanligt, hade inte den blekaste vad man skulle göra till kl typ 10 på kvällen. Hinkar i sig lite vodka med mjölk för det var det ända man hade hemma ;O Sen blev det lite partajande hemma hos Alice. Inte så mkt folk men blev en del fuldans ;O Vi va la där till kl 1-2 å dansade runt nakna i våra bara överkroppar. TsSS, nej inte så mkt naket igår inte. Kanske blir ikväll ;O Inte så bakis så blir ner till sitt andra hem, Systemet å handla inte lite gott å blandat ;) Ikväll blir det BOKSTAVLIGT TALAT vaskning. Ska antagligen ner till Grand med min Schteeekbror å hans vaskningskompisar. Eftersom jag inte har några pengar hoppas jag att dessa rikemansbarn ska bjuda vilhelms fattiga bror (Mig då!).
Imorgon är det match. Kmr antagligen va i ett tillstånd där det inte är tillåtet att spela innebandy. Men va gör man inte för laget? ;) Hehe.

Saknar även min sötaste tjej. Vart borta sen i onsdags. Gaaaah. Får ryck snart. Sjukt sugen på att bara toffla. Skiter i vad alla säger om toffling. Gillar å va med denna tjej för hon pillar på min grej :O Haha, rimmar inte äns men vafan. Nej nu spårar det snart så får ta å avrunda lite här, dra refränger å allt vad det nu heter.

Hoppas alla får en trevligt lördagskväll, ta hand om tjejen/killen ni släppar med hem å använd inte kondom, är oskönt (A) Puss på er! <3

Lite skönsång för alla er partypeople ;)

Snygg Sexig Inte Singel ;)

Många som läser rubriken kan nog tro jag ska snacka om mig men icke. Den jag menar är en väldigt fin tjej med världens finaste leénde, söta små öron och den skönaste gosigos ;) Namnet på denna söta flicka är Emilia. Konstigt nog har hon valt å kalla mig för sin pojkvänn och det är jag sjukt glad för :) Nu är det såhär att jag ska bli utan den här godbiten i hela 10 dagar. Blir svårt att inte vara otrogen med Lena Handén ;O Höhö. Men bara så alla vet hur det ligger till så är är hon väldigt söt å älskar henne massviss (A) Nu ska jag sluta prata om henne.
Vad ska man göra under 10 dagar utan gosigos å myspys? Jo jag får helt enkelt ta ut min fritid på gymmet och försöka bygga upp min lodiskropp. Min kära hippster bror fyller år på torsdag och då måste man ju försöka hitta något smått å gott att ge han. Tyvärr är han sjukt kräsen så att få han nöjd blir bland det svåraste jag ska göra i år ;)
I söndags var första innebandymatchen. Gick skit som allt annat så finns inte mkt att skriva om det. Däremot måste jag säga att jag fick göra en ass ;) SJUKT SNYGG!
Har hittat ett jävligt coolt kläddesplagg som jag ska troligen ska beställa. Säger inte vad utan det får bli en liten surprice för er ;)
Nu kollar jag fotboll så får ta å checka klart när Zlatan å gänget spelar ut San Marino. Sjukt tråkig match nu å väntar bara på att det ska ta slut. GAaaaaaaah! Menmen. Puss på er å måste avsluta med ett litet citat om vad ska börja göra nu när jag ska beffa till mig på Tha Gym: "No chips Only Dips" ;) Så keep traning and You Will be väldigt glad :)

Kmr även en liten trudilut till alla er killar som bara sitter hemma å pilar er mellan benen ;)


Fredagsgodis! ;O

Sökte fredag på google. Detta stod på Wikepedia: "Fredag kommer efter torsdag och före lördag". HAhaha, kan ju bra å veta för dom som har svårt med dagarna. Ja det var dagens seriösa fakta om vad vi lärt oss denna veckan.
Nu blir det över till helgen. Det är äntligen fredag och som vanligt har man inte den blekaste vad man ska göra. Kanske sova hela helgen så man orkar jobba en vecka till? Kanske supa ner sig så man är lika trött som vanligt på jobbet nästa vecka? Kanske börja springa så man inte blir så fruktansvärt utmattad av att gå runt på jobbet hela dagarna? Nej varför tänka på jobbet. Nu är det helg så idag gäller det att släppa allt vad som gäller måsten. Bara relaxa med lite absint framför en öppen brasa å bara somna in när man känner för det. Låter som en klockren ide.
Känner mig ganska flum. Finns inte mkt å skriva om. Ska snart till tandläkarn å fixa mina tänder. För er som inte visste om det så skadda jag mina tänder i Valdisere. Det var såhär att jag skulle testa en liten ny grej på ett hopp i parken. Hoppet va sjuuuukt stort. Aldrig sett ett större hopp i hela mitt liv. Så tog fart högst upp och körde störtlopp mot den största kicken världen skådat. Självklart klantar man till det och landar på en plat yta. Tror det var för jag hade sån sjuk fart så flög över hela hoppet och landa på platen framför. Slog i knäna i käften vilket gjorde att jag bet igenom hela fucking tungan, framtänderna åkte ännu längre fram så jag såg ut som felknullad bäver med världens jävla underbett. Fick åka till tandläkarn. Dom drog tillbaka det som inte såg rätt ut och satte en liten metallgrej bakom så dom satt fast. Blev soppa i 10 dar. Så kan det gå när man ska testa på allt för extrema sporter och har nada koll på vad man igentligen klarar av.
Ja då har man skrivit tillräckligt för idag. Blir en fin bild på hur mina underbara tänder sett ut en gång i tiden ;) Å en liten skön sång som jag gillar. Fill U Up, en mening jag älskar att dra som raggningsreplik ;) Inget jag behöver användning för eftersom jag har världens finaste fit.. flicka (A) Tihi, Puss på er mina kära beundrare! (K) Älskar er! <3

RSS 2.0