Inte konstigt när man är född Fredag Den 13onde! ;O

Japp. Dagen började kanoners. Vakna upp tillsammans med min älsklingsbuwsigos! ;) Jag å jerry bestämde oss för att dra förbi götet innan våran match i Kungsbacka. Vädret va bra, jag fyndade ett par skor, en halsduk å ett par vantar. Kunde inte bli mkt bättre.... Trodde jag.
När vi var klara begav vi oss till kungsbacka för att spela seriepremier mot Varla. Ett lag som bestod av största delen av stora rugbyspelare som jag antar käkar Big Tasty MINST 3 ggr i veckan ;) Aja stora som hus med andra ord.

Började med att jag trampade snett så jag fick ont i fothelvetet. Hård som jag är så spela jag självklart vidare. Learn To Live With Your Pain! ;) Sen i andra så fick man en armbåge och det sluta självklart med att blodet flödade på planen ;O Nej inte så farligt men på med plåster å lite yr i huvet ;)
 I tredje trodde man inte mer kunde gå snett, men i slutet tabbar man sig inte bara en gång utan två gånger. Vilket resulterar i 2 mål rätt i tvåan. Ajsing bajsing. Matchen sluta 6-4 så utan dom 2 sista målen för dom så kan ni själva räkna ut hur det kunde gått ;) Aja shit happens.

När matchen var slut å man skulle sätta på sig sina nyinköpta skor, jo vad fan händer... Dragskiten till dragkedjan går ju självklart av. Detta gjorde självklart att man mådde perfa efter en lyckad shoppingdag och en match som inte kunde slutat bättre ;O Det var det som hände under gårdagen. NU får man tagga om till ny match imon och nya misstag ;O Ciao ;) Kmr lite bilder från helgen bravader ;O Puss på er mina snuttisar <3






För mkt att göra ;)

Ja då uppdaterar men inte bloggen speciellt mkt längre. Vet att alla sitter som på nålar å bara längtar efter mina utsökta inlägg ;O Va som sagt ett tag sen jag underättade er vad som försegår i mitt händelsefulla liv. Föra veckan var bara jobb jobb å jaaa... jobb ;) När klockan slog slut för jobbet på fredan så kunde man inte va annat än lättad. Äntligen helg och äntligen dags att passa på att helgtjocka sig.
Började med filmmus med min honungskaka Emilia (A) ;) Kunde inte va bakis på lördan för då var det dags att bege sig ner mot skåneland. Skåne bjöd på mer än underbar shopping. Helt jävla skönt väder, Äntligen får man se ljuset! Var på skåne marknad. Fick inkasserat i en ny rakhyvel. Äckligt billigt. Tydligen stöldgods som dom säljer nere i en källare. Men fan who cares? Jag får en rakhyvel å dom som säljer får lite mer shoots på krogen. Kan inte bli bättre.
Fick även köpt mig 2 tisher å en jacka. INte på marknaden ;) Var även i en vad ska man säga... SEX shop ;) Hehe. Uuusch va fantasin flög iväg. INte bra Victor!
Kvällen slutade på oscars med EN DEL shootande och lite göttiga drinkar. Där var lönen slut för denna månaden. Kan man gå i ide fram tills det smäller igen den 25 ;) Var tvungen att sova själv efter denna kväll då frugan stannade kvar i skåne :'( Snyft* 

När man vaknade på söndagen så var det dags för match och själv mådde man som vanligt, jävligt dåligt. Efter en spya å nåra mackor så var man på topp igen. Matchen slutade 6 lika, VS Vinberg. 

Ja då vet alla vad som hittades på under min helg. Musmys, shopping, fyllesvinn, spya å match. I Like ;) 

För övrigt så har jag kommit å tänka på en förundrande sak. Vad handlar igentligen Robyns låt Hang With Me om. Då versen går:
And if you do me right
I'm gonna do right by you
And if you keep it tight
I'm gonna confide in you
I know what's on your mind
there will be time for that too
if you hang with me
hang with me 

Tänkte bara på en sak. Betyder det att om nån tar henne så ska hon ge tillbaka, eftersom man ska hålla det tight? Ceep it Tight. Ja bara en rolig sakt =) Tiihii, Ja nu har jag skrivit förbannat långt. Pusspå er mina turtorduvor så kanske jag skriver en rad lr två nån dag här i veckan ;) Kmr en bild från den "roliga" äfferen vi tittade förbi i helgen ;) MUmms ;O Kanske denna grej Robyn ska do right by you ;) Tihi, kmr inte va så tight efter de ;O Puss på er! Kmr även en liten skön trudilut tillägnad alla er som fick hem fyllekåtis i helgen ;)




I Goes Piano! ;)

Ja då har man inte vart här på ett jädra tag, bara för det får jag bjuda på mig själv och visa vad jag lärt mig. Sjukt stolt över mig själv så ni som tycker jag suger kan ju jaaa... ja skiter i ;) Aja här kmr det, så enjoy! <3


RSS 2.0