Smack Smack No Snack!

Ja då satt man här igen. Va längesen jag va så här trött. Blir att sova själv idag så då får min lille vän vila ut och jag ska ta å lägga mig redigt tidigt =) I helgen blev det partaj men hände inget utöver det vanliga. Så inte så intressant å skriva om ;P
Nu är det måndag, känns som det är onsdag lr nåt så den här veckan kmr bli tung :( Idag har man hunnit med att spela sista korpmatchen. Vi smackar till den så det står härliga till. Möte tabelltvåan å spela ut dom med 8-3 tor jag (A) Va jämt ett tag men hade matchen i våra händer å vann välförtjänt. Vände trenden och förlora inga matcher efter uppehållet. Synd vi inte spela såhär hela säsongen. Hade nog slutat med en medalj runt våra vackra halsar (A) Tihihi. Blir att satsa på laget inför nästa säsong och höja träningsnivån. Istället för öl på Cheers ska vi nu utöka till rosé å vaskning på Oscars hela vintern. Känns som det kmr ge oss en helt skön nytändning inför nästa år och dess nya äventyr.
Nu blir det att mysa lite med bror min, lite incest som i gamla dar ;) Heee. Kolla Entourage och kanske nåt annat innan vi kryper ner i sängen å pillar på varandra (A) Myspys :$
Nej nu sitter bror å drar mig i pungen så är tvungen att pysa. In ut svälj gokväll!  (A)
Ha det bra vi knu**ar snart (A) Puss från bros from the ... ja kmr fan inte på nåt bra.
Btw, saknar mig gumsi, hoppas du nanar gott med Ejika (A) Love Yaa! <3
Blir en liten rolig film med. Har lagt upp den på min fäja redan så visa kanske har sett den, men den är så jävla klockren å värd att se om å om igen! Ciao ma bajbis! <3 Vet att de är flumigt å sådär, inga radbrytningar, men vill ni veta en sak. Jag bryr mig inte!

Övertrött!

JA det var ett tag sen man satt här å fundera på vad man ska knappa in på tangentbordet. Vet det inte nu heller men känner att någon kmr påla mig otroligt smärtfullt om jag inte gör det. Som vanligt kmr det säkert bli en aning flumigt. Kan inte förvänta er mer från en som är glad han fick G i Svenska. Men jag klara det ;)
Vad har hänt nu sen senast? I fredags var det fest hos mina partyprinsessor. Blev en del folk å som vanligt hände lite allt möjligt ;) Dagen efter vaknar man upp och det känns som någon ståt å bankat med en stekpanna mot äns huve hela natten. Stämmer inte utan det kan ha blivit en aningens aning mkt gottigt. Var tvungen att köra ner till Lund för lite partaj med svärfar å svärmor. Glad man fick i sig lite "Röda Bullar"(Red Bull Hehe) påväg ner för annars hade man suttit i baken på en inte allt för glad lasbilschaffis. På kvällen blev krig mellan Damerna å Herrarna. Aldrig gjort så svåra lekar. Va lekar som kasta boll i hink å skjuta grodor i vattnet. Eftersom tjejerna har bättre hantering vad gäller bollar å dess likheter så tog dom hem segern. Trevligt kväll ;)
Sen har ju spelat en korpmatch. Har vänt en liten trend nu å börjat vinna. Även denna matchen briljera vi och visa hur vårt spel igentligen skulle vart tidigare under säsongen. Jag å Jonas "Zlatan" Alvarsson höll tät där bak medans resten skapa chanserna där framme. Slutade med 5-2 till Top Notch. Publiken stod med öppna munnar medans David "SchtekarN" Hallen gav skumpan i deras våta käftar.
Annars i veckan har det blivit mkt jobb som vanligt och inte hunnit med att biffa mig på gymmet. Idag blir det innebandy och till helgen firar vi korpsegern på oscars där vi kommer vaska upp våran lön :)
Får se när man orkar skriva här igen, blev ett långt inlägg nu så kanske ja.. Kan komma när som.
Puss på er mina kära beundrare så ses vi i helgen med skumpan i högsta hugg!

Helvete va hett!

Då har man inte suttit här på 3 dagar ;P Sjukt mycket med jobbet. Thats Life ;) Har ändå hunnit med att lira en korpmatch. Vinst med 10-1. Gick som en orm i grottan genom hela matchen :) Själv fick man trycka in tre kassar vilket kan vara mer än hela säsongen. Matchens mål kan nog va av bror min som har kollat för mkt på mig och satte ett volleyskott efter ett fint inlägg av David "Beckham" Hallen.
Jag och Emilia har vart ensamna i hennes hus i 2 nätter. Riktig skön.... mysigt ;)
Morsan klagar på bloggen. Säger bara: Det är dig jag brås på ;)
No Snack Just Smack! ;)
Nu är jag sjukt trött så pallar inte skriva mer. Kanske blir något imon lr nån annan dag här i veckan. Jobbar ju och står i så blir svårt att ha tid till min kändisblogg men försöker så gott jag kan ;)
SKAKA RUMPA! <3

Söndagsfika! ;)

Då blev det lite festande igår, va sjukt trevligt och en del alkohol slangk ner även denna underbara afton. Ibland kan det spåra på visa håll och det kan man väl säga att denna kväll innehöll ;) Idag mår man som man mår. Vet att man är lite småbakis när man vart på toan å kört number two tre gånger under 4 timmar. Mummaaa! ;)
Var i Emilias nya hus igår, va lite inflyttningsfest där båda det ena å andra invigdes ;O Vet att folk är lite stela när det gäller ämnen som inte är helt censurerade. I Just Love It! ;) Så kmr inte sluta med denna typen av grejer. Tycker folk borde slappna av lite. Det jag skriver om är det naturligaste livet har att erbjuda. Inte ska vi skämmas över sånt. Så please, Relax People! ;)
Nu blir det tillbaka till huset å glo film, sen kanske ett kvällsdopp då jag känner att jag inte har alla hemma så hade vart himla trevligt å piggna till en aning ;) Blev ett jäkla inlägg dehär så nu ska jag inte tråka ut alla ni som läser detta utan ni får återgå till eran fickpingis å facebookande.
Pusss på era underbara snoppisar som är där ute i vida världen! ;) <3

Hej hopp jag har en gummisnopP!

Jaha... Då var det lördag igen! Igår blev det lite chillgrogg hemma hos moi! Eller chillgrogg å chillgrogg, blev kalasfull å var rejält bakis innan idag :) Sjukt gött, vet man att det inte va förjäves dagen innan ;) Precis piggnat till efter lite holabandola i sängen ;O Höhö! Nu blir det pizza å kanske att någon onyttig dryck slinker ner under kvällen. Nej nu ska jag hämta pizzan så skiter i att skriva mer.

Ciaociao!

123 Fanta å rose!

Helvete va skönt! Då var det äntligen fredag. Fick man sluta lite tidigare från jobbet. Blev en sväng förbi the paradise (systemet) och nu precis hemkommen från gymmet. Tog en löprunda hem så nu är jag så jävla värd min bag in box som står å väntar i kylen! =) Ikväll blir troligen lite chill med mina kära vänner och lite chillout ;) Sen kanske ner mot staden och vaskningen. Börjar nog värma upp hemma med lite sms-vask. Sitter svettig som ett skollat ollon så orkar inte skriva mer, duschen väntar.

Ses antagligen... ja vafan vet jag. Puss på er! <3  

SååååJAaaa

Fan va gott! Då har man vunnit årets första korpmatch! 7-5. Sjukt välförtjänt å känns jävligt skönt :) Matchen började bra då vi gjorde mål efter första anfallet. Matchens ryckare var David Hallens fullträff rätt upp i Xet från nästan halva plan. Once In A Lifetime Dave ;) 5-2 efter första. Andra hade vi boll i stort sett hela tiden men fick inte riktigt in den. Typ som jag vid kvällsqvisten ;O Dom reducera till 5-4 och vi börja få panik, som vanligt. Men denna gången togt vi det lungt och fick äntligen in två bollar i kasse =) Punkterade matchen och det var svårt att höra spelaren jämte då klacken skrek av glädje ;O Nu gäller det att tagga inför nästa lagfe... nästa match och känner då på mig att stora ting kommer ske. Imorgon är det fredag, sjukt sugen på att få i mig en öl eller två. Men innan det så kallar jobbet.

Nu har jag skrivet tillräckligt för ikväll och dags att flukta runt på facebook! Puss på er mina kära små troll! (K)
Avslutande: Motståndarna fick känna på en rejäl påle i röven!

Lonely Boy!

Japp då satt man här vid datan naken och ensam! Emilia har nån tjejkväll som jag inte va bjuden på så ikväll blir det att ta ut sina agressioner på den lilla där nere istället ;O HÖhö! Nej men kan va bra å rehaba sig en dag. Som vanligt har det vart jobb sen gymmet och nu precis hemkommen från lite floorball! Innebandy för dom som inte fattar ;O
Menmen, får la ta sig en omgång i duschen så man blir fräsig innan det är dags för att besöka den underbara kudden!
Har redan försovit mig 2 dagar under denna veckan så mitt mål blir att inte försova mig imorgon eller på fredag. Men vad säger man? Mål är till för att inte uppnås! ;O
Nu har jag skrivit tillräckligt för idag, lite stavfel å allt kanske inte sitter ihop som det ska menmen. Att jag skriver är rena mirakler.
Ta hand om er mina gullungar så kanske jag t.o.m skriver en rad lr två imon! ;)

ChaCha bloggen!

Då var det dags för mig att skappa en blogg. Måste komma in i trenden! ;) Ja den här kmr handla om... ja inte en aning. Skriver vad jag känner för. Vad händer i mitt liv nu för tiden? Jo jobbar röven av mig som visa andra inte gör. Hatar fan sommarlov, sjukt depp!
Aja i vinter blir det Valdisere med gott folk, kmr bli awesome. Men nu orkar jag inte skriva mer och kmr antagligen aldrig orka skriva här igen.
Puss på era söta skinkor! Tiiihiii! (A) <3 

RSS 2.0