Fräscht hus! ;)

Sitter som vanligt här vid datan å skriver mina rader. Mitt buwsis är i skåne å härjar i helgen så jag får sitta här själv i några dagar nu :( Har vart på UM och fixat lite smått å gott. Alla undrar säkert varför!? Jo det är såhär! Är ju vikarie och många i en klass har önskat kill/tjejsnack ;) Så det är något jag har fått äran att hålla nästa vecka :) Längtar nog mer än eleverna ;O

Jaja. Efter dom äventyren blev det ner mot gymmet för att pumpa å gumpa :O Va sjukt skönt, blev armar så är klar med gymmet för denna veckan. Va ute å sprang igår, från stationen och hem. Jävligt skönt! Ska försöka komma ut en sväng imon också :)

Som många vet så sitter jag en del å försöker leka arkitekt ;) Så tänkte lägga upp ett litet hus jag fått till ganska bra. Va mitt projektarbete jag gjorde i 3:an. Ritade det bara i 2D då och har nu lyft upp det i 3D med lite inredning å gottigt ;)

Enjoy <3


Vårshopping ;)

Var ju som sagt i Gbg in tha weekend ;) Har inte lagt ut bilder på mina fynd eftersom jag inte hade fått allt. Men nu så är brallorna uppsyda och linnet ligger i garderoben ;) Är sjukt glad över grejerna så är ju tvungen att visa upp dom ;)

Jeans från Design Only - G-star
Tjocktröja från Åhlens - Mouli, Och för er som undra så ja den är typ exakt likadan som min svarta ;) Älskar den och tycker den är jävligt snygg och skön (A) Så blev en likadan fast vit/grå utan huva ;)
Linne från Acnes hemsida

Testade linnet på nåt ställe i Gbg men det var för stort å jag tyckte det var sjukt snyggt så va tvungen att beställa från nätet ;)

Men nu är ju lönen slut ;O Så har inget att göra med mina kläder ;)

Pussssssssssssssssssssss (A) <3


Skön dänga såhär en grå tisdag! ;)

Hörde en skön låt när vi va i gbg. Är ganska ny tror jag så enjoy! ;) <3


Ljusare tider ;)

Då går vi mot ljusare tider. Denna övergång startade jag och tre mysiga människor med lite shopping i Gbg. Som jag skrev i lördags så kunde jag inte bestämma mig vad jag ville ha så var tvungen att dra tillbaka igår ;) Sjukt snygga kläder. Tips för er som vill ha lite fräscha vårkläder ;) Köpte ju mina jeans i lördags och igår sluta det tyvärr bara med att jag kom hem med en tjocktröja ;P Beställde ett ASSNYGGT linne från Acne. Så kommer om någon dag :) Så kommer bilderna på kläderna när jag får dom ;) Sen va jag tvungen att sy upp jeansen. Va lite långa ;) Så nu är la hela min schtekarlön slut ;)

Kommer bilder från Gbg ;) Hur gosig frugan såg ut när vi lämna, hur fint vi rulla upp och hur jävla gott vi käka ;)

Ciao <3


Badtunnemys! ;)

Igår fick man besök utav 3 turtorduvor och jerry ;) Jag å frugan var värdar as usual :) Våra kvinnliga besökare bestod inte mindre än av Belinda, Elin och Sofie. Sen va ju Jerran med på ett hörn ;) Nej han är ju bara för gullig (A) Blev att det slank ner lite gottigt. Bara chill så inge bakfylleångest idag :) Efter badet blev det lite kortspel å Elin spårade som vanligt ;O  

Så idag när man vakna så mådde man otroligt bra! Skönt väder, ren i själen, å en shoppingdag väntade framför en ;) Jag å frugan tog Ferrarin upp till gbg och kollade in vårens sortiment, fanns sjukt mkt fint! Blev att jag kom hem med ett par Jeans. Blir dock så att jag drar upp till gbg imon igen då det var för mkt att välja på så jag kunde inte bestämma mig ;) Så blir lite shopping imon med :) Lägger upp bilder på mina erövringar imon när känner mig personligt tillfredställd över mina kap! ;)

Men nu kommer iaf bilder från när vi mös till det i tunnan. Belinda är stolt fotograf så hon fick inte va med på bilderna! :/

Men Puss på er som vanligt ;) Tihi (A) <3




SingelJerry väntar på att få utöva sina drömmar med någon fin flicka (A) Så Puss å jaa... från er ALLAS Jerry! ;)

Uuuusch!

Fan får lite dåligt samvete eftersom jag inte uppdaterar särskilt bra å speciellt denna veckan. Vet många sitter som på nålar å bara väntar, suget i deras ögon är inget man kan missförstå ;O

Men här kommer det ;)

Denna veckan har inte hänt speciellt mkt. Tränat sin veckliga träning ;O Spela sista matchen med cirkus i onsdags. Mot Campus Varberg. Seger med 17-4 lr nåt sånt, så lite lekstuga av cirkusclownerna ;)

Helgen ser ut att bli lugn då jag taggar igång för nästa helgs lagfest som kmr sluta med en veckas bakfylla ;)

Försöker få tag på en asskön låt på youtube som jag kan lägga upp. Miike Snow - Silvia Robotberget Remix.
Vet inte hur gammal den är men hur skön som helst! Så klicka på länken här så kommer den på spotify ;)

Puss å kram, syns på stan (A) Heeeeehee <3

Miike Snow – Silvia - Robotberget Remix

Btw!!! Måste ha go bass annars är det ingen ide att lyssna, blir typ som att ja göra det.. ;O Med sån gummigrej, ingen ide asså ;)


Parteeey!

Igår blev det lite fiesta. Drog igång kvällen @Lanai crib där tre apor och annat gottigt försvann ner i våra magar (A) Frugan, Jag, Bror min, David och Belinda befann sig på denna underbara plats. Senare på kvällen dök även Sofie upp. För övrigt så kan jag förvarna alla om att Belinda snart kommer byta relationssatus på sin ansiktsbok ;) Mannen i hennes hjärta var väldigt tippat en Lanai. Min 7 åriga kusin visade folket i huset hur man gör för att dagens kvinnor ska falla för en. Otroligt bra läxa för alla oss som fanns där :)

Kvällen slutade hemma hos Ted. Va ganska lungt, inga större händelser. Å idag mår man förvånansvärt bra, kan gå normalt utan att någon konstigt kommer upp från halsen :O

Lite bilder från hemma hos moi! Schtek as always ;) <3


 


Brorsan får avsluta för idag med en liten fin bild på hur vacker man kan vara hemma hos oss en söndagmorgon ;)
Peace <3


Vårkänslor! <3

Vädergudarna bara leverar så jävla härligt! Inte nog med att vädret är som det är, utan det är lördag. Svängen ner till systemet är gjort och vinet står å kyler ;) Ikväll blir det utgång!

Dagen startade med att jag tog en morronpromenix till coop för att köpa lite frallor till frullen ;) Blev äggamacka med majonääääässs! <3 Mumma! Sen har farsan fått för sig att dra igång tunnan så va tvungen att skruva till lite lösa brädor pga ett å annat ;O Solen stekte på som aldrig för så blev att man passa på att jobba på soltimmarna en stund! Min kusin Joel va också med å jobba på brännan till beach 2011 ;)

Så lite bilder på det å hoppas ni alla får en lika bra kväll som mig ;) Ciao <3

Skön sång på det med, lite halvgammal men bara sååå skön!










Slutet på ledigheten!

Sista dagen på min långhelg :( Kan inte sluta bättre med sånt jäkla härligt väder! Älskar livet såna här dagar ;) För övrigt så går det rykten om att folk såg mig springa imorse, konstigt nog så är det faktiskt sant! Börjar komma in i ett jävla träningsflow. Va iof första gången jag sprang ute men kmr mer gånger ;)

Men vädret idag är helt underbart, vill bara ha nån skön bil å dra ut å glida med. Så om någon har en fräsig sportbil som bara står hemma så kan jag gärna damma av den ;) Men nu kommer ju det aldrig hände. Så vad ska jag egentligen göra denna soliga dag. Sitter nu vid datan å skriver detta, efter det ska jag nog dra mig mot Almers för att förbereda lite tills imon, några klasser som ska ha redovisning ;) Kmr va stenhård! Ikväll är det sista innebandyträningen så dit får man ju dra sig så man får spela av sig en sista gång!

Aja puss på det så syns vi! <3

Blir lite bilder från när jag å några sköna människor va ute föra veckan. Lite käk å fika vid fästningshörnan, jävligt skönt! ;) Emilia är stolt fotograf! ;)



Skön lördag ;)

Söndag stod på kalendern och jag mår faktiskt hyfsat. Va ute igår. Började med rajraj hos Eken´s där mkt skönt folk befann sig, bla bröderna kåt. Slank ner ett å annat gott men man höll sig ändå i skinet denna kväll. Vid 12 snåret drog man ner till staden för att inta oscars. OJ va förvånad man blir. Första gången jag är på oscars i år tror jag å det va inte va jag förvänta mig. Sjukt illa! Va där 15 min en kvart ungefär ;) Blev att man tillslut satt på Campino med en pizza i käften :O Gott va det iaf ;)

Så idag mår man ändå hyfsat, inga spyor lr annat konstigt ;) Mådde lite illa när man vakna men nu börjar det ordna upp sig :) Idag har man inget bestämt. Bara chillsöndag med big brother ikväll ;)

Puss på deeeeee! <3

Kmr nog bilder senare ;)

Fintofflorna på ;)

Igår blev det att man stannade hemma å mös till det med frugan. Kollade big brother å ja sen sov vi. Så somna ganska tidigt förutom att man blev väckt å fick hämta fyllehundarna från oscars. Vilken hjälte jag är. Så vem hämtar mig ikväll?

Jo det är sant. Jag ska ut ikväll, ingen myt. Sitter nu med fintofflorna på taggar igång kvällen med min finrosé :O
Fixa till mig lite innan med ansiskmask å grejer. Brukar göra det lite då å då när jag känner mig sleten.

Puss <3


Långhelg! ;)

Oj va tiden går snabbt, redan fredag. Slutade tidigt idag. Haft matteprov med 7:an ;) Å nu har man långhelg och början inte förens på onsdag igen. Inte helt fel att komma tillbaka till skolan som lärare ;) Har ju fått en tjänst på 60% för inte som inte visste det :)

Idag har man inte planerat speciellt mkt förutom gymmet. Så fram tills dess blir det bara att sitta här och strecka på sig ;) Efter gymmet får man se lite vad som händer. Kan bli oscars där det förväntas gött gung, kan också bli toffelkväll i soffan, så får se :)

Så ni som vill tagga igång för helg och all dess härligheter kan lyssna på låten här nere, OTROLIGT SKÖN! Helt sjukt bra, blir bara så jävla glad när jag hör denna, lust att springa ut naken å bara skrika av glädje (A) <3

Kyss <3


Träning!

Var man hemma efter första dagen på denna veckan. Imon är man ledig så känns inte allt för jobbigt att det är måndag ;) Blir att dra till gymmet idag. Bara pumpa i gymmet då jag känner mig lite småförkyld så ingen spinning. Pallar inte skriva mer idag, blir en skön låt istället för er som ska ut å träna. Taggar igång en som fan å jävligt go när man pumpar lr springer ;)

Peace <3


Lugn helg!

Då har man haft en riktig toffelhelg ;) Fredagen blev endast chill vid tv:n och läggdans hyfsat i tid :)

När man vakna upp på lördagen var det bara att tagga igång för match med reserverna. Och då, tro det eller ej men så stod moi i kassen. Lite smånervig innan men under matchen gick det hyfsat bra. Förlora dock med 8-7 så släppte in ett lr 2 för mkt :( Men så et! Blir att få revansch på tisdag då jag tar på mig målvaktsdräkten igen för att slutföra reservernas sista match. Efter matchen blev det mys med frugan. Pastasallad och godis (A) Mumms ;) <3

Idag drog vi faktiskt till gymmet vid 10, första gången jag är på gymmet på en söndag. Duktigt av mig! Körde rygg och axelpass, tråkigaste passet på veckan så skönt å ha avklarat med det nu :) Nu blir det ut en sväng i detta underbara väder. Passa på att utnyttja våra soltimmar ;)

Puss <3

En skön dänga såhär en söndag ;)


Segertåget!

Då var denna säsongen för Cirkus Toffel slut. Svett har runnit, rosè har förtärts, oscars har bestigits och red rome har intagits. Dessa tapra soldater som åkt runt i denna cirkus är värda en hyllning. Vi har slåtts från bergen i kungsbacka ner till slätterna i laholm. Vägen har inte vart lätt. Till en början hade vi motgångar, vi hade stora klumpar i halsen samtidigt som tårar rann ner över våra kinder.
Tillslut sken solen upp på våran sida. Något hände, våra böner besvarades. Allting vände. Vi gick från skrajsna knegar till tappra soldater. Pubishåren växte och vi ändrades från pojkar till män. Det skapades martyrer och helgon. Kriget efter detta förblev obesegrat men kampen om guldkronan hade redan runnit ur våra händer. Hade mognaden bara kommit lite tidigare hade vi nu kunnat vaska skumpan och ridit ut i solnedgången med höga huvuden.

Vi slutade som ett vinnande lag och det är så vi ska börja och fullfölja nästa säsong. Nu tar vi med oss den senaste mognas processen och visar att nästa år, då ska kronan och guldet tas av Cirkusen som hellre kör tofflorna på än ett par besvärliga träskor ;)

Mycket kärlek till er, och länge leve stenbockarna! <3


RSS 2.0