Levererar!

Precis hemkommen från dagens jobb. Fick hoppa in som vikarie i NO å Matte årskurs 5 & 6. Jäklar vad man levererade geometri så den satt som en smäääck!

Nu när man kommit hem och klockan är ca 12.49 så blir det att hugga in på käket som morsan fixat ;) Sen blir det att besöka gymmet. Tränar satan nu så beachkroppen kmr inte va nådig ;O

Ciao <3


Segertåget

Igår va det match, Cirkus Toffel tog emot Bua B. Vilken stormatch! Publiken va på topp redan under lineuppen och vi i cirkus kände att detta var våran dag ;)
Nej denna matchen var jävligt loj och det var ingen bättre match från våran del. Ändå så panga vi upp dom med 15-7, inte helt pjåkigt. Efter matchen blev det hem och bara gosa ner sig med mysis ;)

Idag har man vart på interjuv angående vikariat. Gick bra och får kanske vikariera på gymnasiet ;O Haha OMFG hur nu det kmr gå. Nej kmr klara det lätt ;) Annars idag så har man inte gjort allt för mkt, blir gymmet nu efter detta å sen bara hem å slappa igen. Låter som en vanlig dag ;)

Blev ingen fortsättning på gårdagens hmm... saga ;O Avsnitt två kommer dycka upp inom dom närmaste dagarna ;) Kan man ju hoppas iaf ;O Men Puss på er mina hjärtegryn ;)

Såhär kmr jag se ut som vikarie ;O HÖhö!


SNYFT*

Han sitter där med sitt hånflin och känner att gårdagen gick exakt som planerat. Jag kollar honom i ögonen och han kollar tillbaka, vi tänker på precis samma sak. Man ser att hans tankar flyger iväg in i den erotiska skogen. Han ögon börjar fladdra lite lätt och jag förstår hur varm han känns inombords. När man försöker konversera med han sitter han helt oberörd som att han inte hör mig. Jag vet innerst inne att min röst går rakt ner i hans hjärta.
Så många gånger har vi suttit tillsammans och pratat om saker som ingen annan människa skulle förstå sig på. Vi har alltid passat som korven i brödet. Men just nu känns det som att vi är som eld och vatten.

När man tänker på han så blir man glad samtidigt som en tår glider ner från min kind. Vi har haft så mycket tillsammans men är allt borta? Vi har glidit isär som som hans skinkor en gång i tiden gjorde. Det ända jag tänker på är när kommer allting tillbaka? Hur ska vi göra för att vi två ska fastna som vi en gång i tiden gjorde? Jag får helt enkelt försöka hålla ut och hoppas att det gamla citatet "väntar man på nåt gott väntar man aldrig för länge" nån gång ska gå i uppfyllelse. Jag känner att min kropp inte klarar av mer motstånd. Hans 75:a är det ända som kan förgylla hans dag. Jag tänker alltid att jag kan vara denna 75:a. Håll om mig som du gör med den. Ge mig samma kärlek som du gör när du låter denna 75:a glida genom din vackra strupe. JAG KAN VA EN SOM EN 75:A! 

Dessa enkla rader går ut till dig som sitter där utanför min dörr. Kommer mina böner äntligen besvaras? Fortsättning följer och får vi i nästa avsnitt veta om jag äntligen kan fylla upp hans 75:a. 

Puss! <3 

  


Alkoholen sätter sina avtryck

Som jag skrev på ansiktsbooken igår så blev det att man ändå tog sig in i alkoholens bottenlösa träsk. I denna underbara värld befann sig alla typer av arter. Det fanns troll, häxor, drakar ja till och med en prinsessa ;) Under denna färd mot kvällens skatter hände allt som kan hända. En del befruktade jorden, en del blötte ner sina torra strupar med allt dom kunde hitta, och en del skakade sina kroppar tills solen gick upp över våra ansikten. Jag som bara är en enkel bonde kunde inte riktigt mäta mig med dom större adlarna. Så som vanligt hade man sina knep för att ingen skulle lägga märke till min "bonklass". Denna färd slutade med inga katastrofer och alla klarade sig helskinnade ifrån detta paradis.

Nu sitter man här med longkalsongerna på och författar mina tankar tills det inte finns några tankar att författa. Kl är lite över 4 och har precis ätit min dagliga frukost ;) Ikväll blir det inga äventyr för min del då jag känner att min kropp behöver ta en paus från dessa fasansfulla upplevelser ;O

Jag säger bara såhär: Tack för mig och imon är en ny dag med nya utmaningar och nya historier.

Pussssssssssssss! (A) <3






Good morgon gott folk!

God morgon alla morgonpigga! ;) Första gången jag stanna kvar å sussa i sängen efter att frugan gott på jävligt länge :) Va så förbaskat trött idag å hade inget speciellt att passa så tog mig själv en liten sovmorgon ;) Sitter här vid datan nu å måste verkligen få mig nåt i magen snart för är jävligt hungrig.

Så vad händer idag när det ÄNTLIGEN är fredag? Nej inte den blekaste. Ska träna vid 2 tiden och sen blir det väl att spendera min dyrbara tid med min Buwsis ;) Men vad ska man göra fram till 2? Hmm... Kmr antagligen sitta här, ta mig en bit frukost, fixa lite disk å tvätt och sen sitta här lite till och tillslut är kl 2 :) Fifan vilken bra dag! ;) I LIKE ;O

Så pusss å kram så hoppas vi att det kanske blir lite fredagspill för dom flesta ;) 

Tänkte lägga in en jävligt skön låt från min vänn Kalle som vart i Karibien och fört denna sång från andra sidan jorden hit till vårt exotiska Sverige. Tyvärr cpar den här jävla skitbloggen så lägger in den när allt funkar som det ska :) Peace <3

Lyckan har vänt?! ;O

2 dar sen jag satt här nu :/ Har haft otroligt mkt att göra så inte ens hunnit spendera 5 min här :S Illa må jag säga. Fick reda på i måndags att jag ska på interjuv angående vikariat. Spännande! Fan va jag ska smiska dom småååÅÅ! ) Sen har jag suttit med ett annat ritjobb som jag började med igår och skulle vara klart på kvällen. Jävlar va tung i huvet man va igårkväll. Han knappt nudda kudden innan jag somna ;O
Blev ganska bra, va ett bostadhus som redan finns som jag skulle rita upp plus ett till bostadshus på tomtens baksida. Så kan ju kalla mig storarkitekt nu ;O.... Lr not! Men aja känns som turen börjar vända och jobben rullar in. Har ju inte haft något annat för mig innan och nu när jag äntligen ska ut å slita här i världen så kanske mitt skrivande får ta skada :(

Ja jag känner mig ganska tom i huvet å vet inte riktigt vad man ska skriva om. Idag blev det iaf gymmet tidigt och nu sitter jag här. Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra idag ;) Ska spela lite plastbandy sen men innan dess får jag ta å hitta på nåt skojsigt här i min ensamhet. Blir att plocka lite disk å tvätta kläder ;O Känner mig som en liten tradig hemmafru :) MYS!  

Men hejdå och puss er mina gullisar (A)

Såhär såg min dröm ut (A) :( Vakna och jaaaa.......


Fortfarande bakis!? ;O

Ja då var det måndag och här sitter man ännu en gång. Livet som arbetslös börjar ta sig ;) Är så förbannat trött. Kanske även är lite bakis från helgen. Inte van att festa så jävla mkt då tofflorna suttit på ett tag ;) Men kan inte sova bort dagarna för man är arbetslös. Utan ut å lev lite. Har suttit här en stund å ritat klart huset jag började med i fredags. Blev faktiskt jäkligt bra. Är ett hus som några vänner bor i och ville ha det uppritat för att kanske göra lite förändringar ;) Jag löser allt! ;O Blir ner till staden en snabbis med min käre bror som är ledig idag.
Sen blir det gymmet med frugan och efter det har jag gjort mitt för idag ;)

Kmr en bild på huset jag ritat. Så puss å kram! <3


Vilken partypingla ;)

OJoj då blev det ändå att man traskade ut på alkoholens marker igår. Fan va det tog sig. Sitter med laptopen i sängen (naken) å ser tillbaka på kvällen. Ser sjukt mongo ut men aja jag har ju tjej så gör inget att ladda upp ;)
Igår blev det som det blev. Jag visade upp min tattarsida då jag inte hade med någon dricka å blev ändå sjukt full, hur nu det kunde hända? ;O Bara gilla läget ;) Huvet snurrar som bara den nu å jag vet inte om det jag skriver make no sense (A)

Ja nu antar jag att det inte blir något gym som jag hade tänkt igår så mitt flow får jag helt enkelt spara tills imon ;)
Nej idag orkar jag inte skriva mer för då kmr min bakissvettning och mina armar börjar darra och mitt huve rör sig sakta ner mot sängen och magen kurrar.

Så kyss på er mina små partypinglor så kanske jag skriver imon.... Lr inte ;)








Lördagsmys!

Skrev igår jag inte skulle ut men tillslut bestämde jag mig för att inte va tråkig å sitta inne. Så blev på med afterskiklädsen och iväg. Hände nog inget speciellt. Tyckte jag hade jävligt snygga kläder på mig igår. Blev underställ, folie douce tishan, min oranga mössa och mina fräscha glajor. Så jävla skönt å bara gå i långkalsingar. Fan va ni har det gott tjejer som går runt i leggings hela dagarna. Ska fan föra in en trend bland oss killar. Ska köpa mig ett par leggings å börja traska runt med. Tror det hade blivit grym succé.
Aja tillbaka till igår. Självklart började det snöa och man fick verkligen tillbaka afterski känslan i kroppen ;) Kändes precis som att vara tillbaka uppe på toppen av folie douce igen. Förutom att här va det ingen dompa som sprutades utan istället blev det att man ställde sig å försöka leka rik å vifftade med ölen man köpte för 50 kr ;) Goosch vilken fiesta! ;)

Idag mådde man ju skit som vanligt efter man vart ute. Sov till 2 och blev sen att tvinga i sig lite frukost. Har nu käkat lite chinamat å fifan va gott det va! :D  MUMM!MA! Ska ner till staden å köpa mig lite götta ;) Blir att tjocka till sig rejält ikväll. Imon har man tänkt att dra till gymmet. Har kommit in i sånt jävla  träningsstim nu å det känns så sjukt bra i snopp... kroppen (A) Nej nu är jag helt slut i  huvet å min hjärna klarar inte av att författa mer läsbara meningar. Mina fingrar börja darra å benen börjar sakta domna bort.

Så puss å kram på er mina små snuttisar (A) <3

Lagbild, Capricorn cirkus + Canon ;)


Ja då var det fredag igen!

Va några dar sen man satt här. Dåligt av mig jo jag vet. Jävlar vad jag har tränat den sista tiden. Inte suttit stilla en dag på snart 2 veckor :) Gosh va fräsch å sleten i benen man känner sig ;) Jävligt skönt. Men jaja då var det fredag igen å blir antagligen ingen utgång för min del då mina pengaflöden kmr gå till mina förnödenheter så som gym, tandläkarn och kondomer (A) HEHE! NEj inte det sista, vafan ska jag med sån skit till? ;O Oj nu skäms mamma när hon läser detta :( Såå buwsigt av mig. Nu sitter jag å ritar lite i SketchUp. Är så jävla grym, helt sinnes vilka villor jag ritar. OMFG!

Nu måste jag återgå till mitt ritande och pill på pillen (A) Btw så såg jag en grym dokumentär för ett tag sen. Handlar om Swedish House Mafia och hur deras liv är. Får följa dom från 2008-2010. Bla hur dom kom på One! Jävligt grym, måste ses. Är bara runt 40 min lång med så går snabbt. Lägger ut en liten trailer. Dom flesta kanske har sett den men för dom som är lika efter som mig när det kmr till nya grejer så rekommenderar jag den STARKT!

PEACE! <3


SÅåå jävla fräääsch!

Jävlar va man har tränat den här veckan, och inte är det slut än. Gymmet i måndags, onsdag å idag å kanske imon. Sen innebandy tisdag å igår. Man känner sig så jävla fräsch när man tränat. Kommer hem å svetten rinner om än å man luktar så sjukt utmattad. Slänger sig i duschen å tvättar sig runt alla sina små kroppsdelar. Tar sen än bit mat å man mår så jävla bra.

Efter gymmet idag blev det ner till staden å strosa med älsklingen. Sen tog vi en promenix hem. När vi kom hem blev vi lite myssugna å bestämde oss för att hoppa ner i ett gött bad, såå förbaskat skönt å mysigt ;) NU sitter man här vid datan å väntar på att morsan ska fixa klart käket ;) Ikväll blir det bara chill å kanske lite musmys (A) Tiiiih!I Nej nu skriker gosi åt mig så får springa å toffla lite ;)

Puss å kram på er mina små gottegrisar (A) <3

Kmr även en till låt, den är någon vecka gammal men tänkte ändå tillägna den till alla lyckostar där ute ;)


Vilken puderdag i Varberg! ;)

Då var det äntligen dags för att snöra på sig snowboardbootsen å knäppa fast brädan. Har längtat sen det började snöa för första gången i vinter. Dock befann jag mig inte i någon alpbacke lr liknande utan nu var det dags för fantasin att flöda. Jag tog en bogserlina och fäste bak på en bil och slutligen så var det dags att bege sig mot vinterns underbara puder ;) Jag knäppte fast hjälmen, drog över vantarna över mina darrande händer och kände vinden smeka mina kinder. Kändes precis som att va tillbaka i alperna ;O Jag håller stadigt om linan och bilen börjar sakta rulla framåt. Känner att hjärtat pulserar mer och mer. Tillslut börjar det glida. Åååå gud va skönt det var! Riktig puderorgasm! Blev ett par rundor och tillslut kände jag att mina ben inte orka bära min utmattade kropp. Så blev in i bilen och hem. Nu sitter jag här med mitt sköna underställ och ser tillbaka på denna fantastiska afton. Självklart kmr det bli ännu mer nästa gång och då får man trappa upp det lite till ;) Detta var bara ett uppvärmningsåk och nu vet vi vad Varberg har att erbjuda i pudervägar ;)

Lite pics ockå. Blev inte så bra men får försöka bättre mig till nästa gång ;)

Puss å kram på er mina små smultronungar <3










Myror i brallan ;)

Fasiken va mkt snö som har kommit nu! ;D Sjukt gött ;) Blir ju så förbannat sugen på att sätta på sig brädan å bara levera i pudret. Illa bara att vi inte har någon backe här :( Men det får inte stoppa än från att ha lite kul såhär en torsdag. Tänkt att jag, jerran å Emilia ska ut å leka lite i snön strax. Får se vad det blir av med allting men förhoppningsvis kan det dycka upp någon bild senare ;) Såå önska mig lycka till! ;)

Får se till så det inte slutar såhär idag bara ;O


VA rolig man är! ;)

JA då var det trettondagsafton och jag stannar självklart inne ;) Aldrig riktigt tänkt på att det är en så stor festdag men jaja tydligen så är det fallet ;O Man är ju arbetslös med så för varje fest man stannar inne så sparar man ju sig en krona ;)

Idag så har jag vart på gymmet och handlat. Låter som ett intressant liv ;O Så kvällens outfit blir långkalsingar å tisha ;) Fan va skönt! ;D Ska strax käka lite räkor i nån sås å ris. Mumma på det! :D

Lite Kanye West får avsluta dagen ;) Skål på de! <3


Slet som en gris!

Fifan va jag sitter här nu, uppdaterat två gånger på en dag första gången NU! Men så et när man är en storbloggare som jag. Har vart ute å gått idag med min stumpa :) Har sån äcklig träningsverk från gymmet igår. Ikväll blir det innebandy med så nu känns det som allt börjar sätta igång igen.

Har suttit nu hela dagen å försökt lägga in reklam på den här jävla skitsidan. Tillslut lyckades jag. Så testa å trycka lite här på sidan. Testa å ge skumpan så får ni ett par sockar. Är ju arbetslös nu så klicka som fan på länkarna så ger ni mig en slant lr två ;)

CIAO <3


Goooodmörrra ;)

Ja Chacha ;O Då har man vaknat från nattens koma. Eftersom jag har lovat mig själv att det ska bli lite hälsosammare tider så ska jag ta tummen ur röven å dra ut å vandra en sväng. Blir en liten skön låt bara för det.


Nytt år, Nya tider, Nya löften!

Ja då satt man här igen. Va ett himla tag sen. 1 månad sen kanske? ;O Men jaja. Nytt år å nya tag. Mitt nyårslöfte blir att va bättre på att uppdatera bloggen ;) Mitt andra nyårslöfte är som många andra att börja ta tag i träningen å försöka tjocka sig lite mindre. Så vad händer i mitt liv nu för tiden. Jag har haft så jääävla mkt för mig den senaste tiden att jag knappt hunnit kolla min fäja. Har vart i skåneland med frugan å hälsat på svärpäronen. Köpt en massa, massa julklappar å sist men inte minst har jag självklart firat in det nya året.

Nyårsafton började bra och slutade bra. Mellan så kan jag väl säga att det kunde blivit bättre ;) Det började med att jag ställde mig framför spisen och ordagrant började schteeka. När min vevarm va slut å fläskfilén stod på bordet var det äntligen dags att få hugga in i den extremt glamorösa måltiden. Det fanns fin kött, det fanns fin frukt å det fanns fin ost. Efter denna utsökta måltid började vissa av oss att "spåra". Kl var ca 20.15 och folk befanns sig med huvudet i toan, nakna i sängarna å en å annan hade redan gått hem. Mycket lyckat må jag säga. Vi tappra soldater som orkade vara kvar körde en runda klädpoker. Självklart blev det ingen större skräll där utan det var ju jag med min lyckokrona som kamma hem sistaplatsen och nakendansen.
När klockan började närma sig 2011 så stapla det in lite folk. Vilket gjorde att skumpan inte blev helt obemärkt. Efter ett å annat sprut på fönster, golv å folk så avslutades kvällen tillsammans med min kära kärlek i min mycket sköna badtunna.

Så nyår kunde blivit bättre men ändå så var det helt okej då jag tycker nyår är gaanska överskattat. Så nästa år blir det att sätta sig framför tvn å köra nån seriemarathon istället.

Japp då har man skrivit för idag å mer kmr inom några dagar.

Finns bara en sak att säga, Smack Smack No Snack! ;) <3








RSS 2.0