Segertåget!

Då var denna säsongen för Cirkus Toffel slut. Svett har runnit, rosè har förtärts, oscars har bestigits och red rome har intagits. Dessa tapra soldater som åkt runt i denna cirkus är värda en hyllning. Vi har slåtts från bergen i kungsbacka ner till slätterna i laholm. Vägen har inte vart lätt. Till en början hade vi motgångar, vi hade stora klumpar i halsen samtidigt som tårar rann ner över våra kinder.
Tillslut sken solen upp på våran sida. Något hände, våra böner besvarades. Allting vände. Vi gick från skrajsna knegar till tappra soldater. Pubishåren växte och vi ändrades från pojkar till män. Det skapades martyrer och helgon. Kriget efter detta förblev obesegrat men kampen om guldkronan hade redan runnit ur våra händer. Hade mognaden bara kommit lite tidigare hade vi nu kunnat vaska skumpan och ridit ut i solnedgången med höga huvuden.

Vi slutade som ett vinnande lag och det är så vi ska börja och fullfölja nästa säsong. Nu tar vi med oss den senaste mognas processen och visar att nästa år, då ska kronan och guldet tas av Cirkusen som hellre kör tofflorna på än ett par besvärliga träskor ;)

Mycket kärlek till er, och länge leve stenbockarna! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0