Stolt toffel ;) <3

Helgen blev lugn som förväntad. Inga spontana utgångar denna helgen. I fredags blev det käk med päronen och frugan. Gött snack till midnatt sen läggdags ;)

När man vakna upp på lördagen var det dags att tagga igång för en av säsongens viktigaste matcher. Vi skulle besöka ibf:s b-lag. Dom var obesegrade fram tills igår ;) Som många vet så brukar dom ha ett par "stjärnspelare" med men denna gången var många borta och vi skulle absolut försöka ta vara på den chansen. Matchen var jämn från första tekningen till sista blåspipet. Tyvärr tog vi inte till vara helt på våra chanser och matchen slutade 9-9 :/ Hur var denna prestigfylda match igentligen? Själv känner jag att domarna hade lite för mkt respekt för det andra laget. Att dom har några landslagspelare å grejer borde inte avgöra hur domarna blåser men kan ju förstå hur svårt det måste vara att blåsa mot gamla elitspelare. Klant som jag är så drog jag på mig 2 utvisningar där både boxplayen blev mål i röven. Inte bra! 
Men vi fick iaf med oss en poäng och tyvärr så ser det inte ut som att säsongen slutar med någon segerdompa utan den får antagligen stå på kylning i ett år till :/ Men man ska aldrig säga aldrig. MIRAKEL KAN SKE! 

Så efter matchen blev det hemåt. Blev att man tog en powernap och efter det var man sleten så in i... Ingen utgång denna kvällen heller. Istället blev det lite mys med Frugan, Jerry och ejika :) 

Idag blir det att rehaba sig efter denna tuffa vecka. Imon är det ny vecka och då börjar allting om. Jobb, gym och innebandy. Så fortsättning följer här! Samma blogg, kanske inte samma tid, men samma skit ;O 

Får avluta med en remix på en riktig klassiker. Den är ganska gammal men passar bra i detta underbara väder och under denna lugna söndag ;)

And when I get that feeling
I want Sexual Healing
Sexual Healing, oh baby
Makes me feel so fine
Helps to relieve my mind
Sexual Healing baby, is good for me
Sexual Healing is something that's good for me

Så jävla skön så det är helt jävla sinnes! <3

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0